Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taydag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
theuglyking (at) vollbio (dot) de

adresine de bir davetiye göndeirseniz sevinirim :)

teşekkürler...

umit2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bayboratuna@yahoo.com cok tesekkurler gonderen arkadasa hersey gonlunce olsun saolasın paylasım şart . paylaşım guzellıktır. bılgı paylastıkca güzeldir. lutfen paylasalım .

asfar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir davetiye de ben alabilirmiyim...
Şimdiden teşekkürler...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
en az 150 mesajı olan ve buraya gmail adresini yazacak ilk kişiye turktorrent.biz davetiyesi yollayacağım. 150'den az mesajı olan gmail'den başka mail adresi yazacak yazmasın.

geçen 5 kişiye yolladım bir yerde, 4 tanesi giriş bile yapmamış! Bir anlık heves peşinde olanlar yazmasın lütfen :)

geçen dediğim 3 ay!

counter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en az 150 mesajı olan ve buraya gmail adresini yazacak ilk kişiye turktorrent.biz davetiyesi yollayacağım. 150'den az mesajı olan gmail'den başka mail adresi yazacak yazmasın.

geçen 5 kişiye yolladım bir yerde, 4 tanesi giriş bile yapmamış! Bir anlık heves peşinde olanlar yazmasın lütfen :)

geçen dediğim 3 ay!

Bu vatandaş mı bize davetiye gönderecek.
:) Hadi ordan !! :sneaky2:

memoli63

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden gmail diğer mail adresleri suç mu işledi yada gmail sana bu iş için ne kadar para veriyor yoksa reklam mı yapıyorsun

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
hocam bana bir davetiye lazım turktorrent.biz ahmetmeco1972@hotmail.com davetiye gönderirsen memnun olurum

29depfp.png

Olay bitmiştir büyütmeyelim!

Neden gmail diğer mail adresleri suç mu işledi yada gmail sana bu iş için ne kadar para veriyor yoksa reklam mı yapıyorsun

http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/30888-arena-tr-davetiye-dagitimi-263.html#post928587

biz bişey demedik bize gönderirlerken.

İhtiyacınız varsa söyleyin elime davetiye gelince göndereyim. Davetiyeyi göndereyim size bişey olmasın!

Her konuda da tartışma mı olurmuş arkadaş. Bu ne iştir yahu.

fkwfug.png

sleepless006

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar
banada davetiye gerekiyor kullanıcı adımı unuttum :(

shademan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam
Banada davetiye gönderirseniz çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler...selami.hizli@gmail.com

ertewerwe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boncukmoro@gmail.com
davetiyeniz kaldıysa şimdiden saolasın

şimdi okudumda 150 mesaj demişsiniz ben googleda taratıp buraya kayd oldum sırf davetiye almak için ve cidiyim yani geçici heves değil
yani bunu ispatlamak için illa da 150 mesaj şart mı.tam anlamadım..

ozgurbilge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ozgur-bilge@hotmail.com 'a da bir davetiye gönderebilirseniz çok mutlu olurum. İyi paylaşımlar.

Bu platforma yeni üye olduğum için mesaj sayım düşük görünebilir şu an ama yakın gelecekte "belirli bir mesaj sayısını" tutturacağımı beyan ediyorum. Mümkünse davetiye talep ediyorum. İlginiz için teşekkürler.