Murat Güdük
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
merhabalar bana da davetiye gönderebilir misiniz muratguduk31@gmail.com
Merhaba;Davetiye isteyenler üye oldukları en az 2 torrent sitesinden ratioları ve nick kısımları görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp gönderirlerse, "ratiosu yüksek olanlara" davetiye göndereceğim. "Hiçbir torrent sitesinde üyeliğim yok, bu ilk olacak" diyenlere davetiye göndermiyorum maalesef.
Daha önceki tecrübelerimden yola çıkarak "bu kadar zor olmasa gerek bir davetiye", "sulak yerden bağ mı bağışlıyorsun", "seed bizde sıkıntı değil, seed bizim işimiz, gönder sen"... vs. tarzı mesajlara cevap vermiyorum. Ekran görüntüsü ile ratiosunu ileten arkadaşlara da davetiyelerini gönderiyorum.
Uzun zamandır hem SDN'ye hem torrentlere uğramıyordum. Kaç davetiyem olduğunu bilmiyorum.
Merhaba;
Ekli dosyayı görüntüle 27588 Ekli dosyayı görüntüle 27589
Rica etsem bana da davetiye gönderir misiniz? umutt86@gmail.com
Teşekkürler;Gönderildi. Rationuzu yüksek tutmanız dileklerimle. İyi forumlar.
Davetiye isteyenler üye oldukları en az 2 torrent sitesinden ratioları ve nick kısımları görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp gönderirlerse, "ratiosu yüksek olanlara" davetiye göndereceğim. "Hiçbir torrent sitesinde üyeliğim yok, bu ilk olacak" diyenlere davetiye göndermiyorum maalesef.
Daha önceki tecrübelerimden yola çıkarak "bu kadar zor olmasa gerek bir davetiye", "sulak yerden bağ mı bağışlıyorsun", "seed bizde sıkıntı değil, seed bizim işimiz, gönder sen"... vs. tarzı mesajlara cevap vermiyorum. Ekran görüntüsü ile ratiosunu ileten arkadaşlara da davetiyelerini gönderiyorum.
Uzun zamandır hem SDN'ye hem torrentlere uğramıyordum. Kaç davetiyem olduğunu bilmiyorum.
mehmeterdogan016@hotmail.com çok teşekkür ederim şimdidenMerhaba arkadaşlar.
Türk torrent siteleri içerisinde turktorrent.cc'nin yeri büyük. Fakat üye olmak için bir davetiye kodu bulamadım.
elinizde davetiye varsa paylaşabilir misiniz?
Mail adresim: umuterogul@gmail.com
ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Davetiye isteyenler üye oldukları en az 2 torrent sitesinden ratioları ve nick kısımları görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp gönderirlerse, "ratiosu yüksek olanlara" davetiye göndereceğim. "Hiçbir torrent sitesinde üyeliğim yok, bu ilk olacak" diyenlere davetiye göndermiyorum maalesef.
Ekli dosyayı görüntüle 28427 Ekli dosyayı görüntüle 28428
Varsa davetiye alabilir miyim? mahtanw@gmail.com
Mesajınızı bugün gördüm. Davetiye bulabildiniz mi?