Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ismail217

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent ten 11 adet davetiyem var. arenatr veya lecchturk ten davetiye gönderene hemen yollayayım

mursan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çoğunuzu davetiye yollanmış acaba davetiye almış arkadaşlar en azından ''davetiye aldığını belirtirse'' bizleri boşuna oyalamazsınız arkadaşlar..atamadım kimseye davetiye ..

Villager

Asistan
Reaksiyon puanı
3
çoğunuzu davetiye yollanmış acaba davetiye almış arkadaşlar en azından ''davetiye aldığını belirtirse'' bizleri boşuna oyalamazsınız arkadaşlar..atamadım kimseye davetiye ..

Ben bir yıl önce torrent nedir bilmezken davetiye almıştım onu da heder ettim banlandım :) şimdi çok pişmanım. bana yeni davetiye gönderilebilir mi acaba ya da başka bir çaresi var mıdır.?

qazwsx24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Elimde 5 Adet Davetiye Var. Takas karşılığında veya üye olduğu diğer torrent sitelerinde iyi bir kullanıcı olduğunu gösteren arkadaşlara dağıtacağım.
Üye olduğunuz sitenin ekran görüntüsünü atmanız yeterli olacaktır.

hanox

Asistan
Reaksiyon puanı
15
davetiyesi olan varsa arena tr pm den yollarsan.

kadirmerd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar mümkünse bende bir adet turktorrent davetiyesi alabilirmiyim ..
ilgilenen arkadaşa şimdiden çokk teşekkür ediyorum...
saygılarımla.... mail : emre_dmrc@hotmail.com

amedan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben ekran görüntüsü atmassını bılmıyorum ama yaklask 5 yıldır torrent kullanıyorum sayısız torrent üyeliklerim var.ilk torrent tecrübem türktorrent ti ama değerini bilmediğimden ve fazla anlamadığımdan banlandım şimdi bi tane istiyorum sizde varsa rica edebilirmiyim.elimde davetiye kodlarıda mevcut lazımsa bende verebilirim.

Özel mesaj yada msn handsome.teen@windowslive.com