• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
davetiye arıyorum ıp torrent ve torrentday davetiyesi arıyorum..

karşılıksız veririm diyen arkadaşa da referans ve net hızımı gönderebilirim..

ELİMDE OLANLAR..

torrent-cell

türkdepo

türktorrent

turknova

ARADIKLARIM IP TORRENT VE TORRENTDAY

İYİ AKŞAMLAR..

Mesaj atmadan önce bölüm kurallarını okuyun.

Davetiye çok ama istemeyi bilene, ratiosu yetene. :)

ratio ornek caps koyan ve net hızını bana pm olarak gonderen arkadaslara davetiye atıcam. bunları yapmayanlar lütfen pm ile dacetiye istemesinler..

arena tr yada türknova net davetiye alabilir miiyim acaba ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arena tr yada türknova net davetiye alabilir miiyim acaba ? matem_90@hotmail.com

Rica etsem birde bana atabilirmisiniz sağlam bir siteye ihtiyacım var

turknova.net davetiye yollayana Turktorrent.eu davetiye verebilirim. msj ile ulaşabilirsiniz.

2-3 tane iyi ratio caps i (kullanıcı panelinden) ve net hızının caps ini koyman yeterli..:thumbup1:

Arkadaşlar 3 adet turktorrent.eu davetiyesi dağıtacağım. Davetiye isteyen arkadaşlar " inanmusa@hotmail.com " adresine "turktorrent.eu davetiyesi istiyorum" yazıp hangi mail adresine davetiye almak istiyorsa o mail adresinide yazarsa en geç 2 gün içinde davetiyesini göndereceğim.

6 davetiyem var. TR'de 1. site olduğunu söylememe sanırım gerek yok. davetiye istek sayfasından bile belli :)

kullanıcı adlarınızın ve sitedeki arama bölümünde bu tarihte yapıldığını anlamam için tarih yazdığınız Screen Shot linklerini yada resimlerini ( seebox'u olan yada internet bağlantı hızı yüksek olan öncelikli olacaktır. ) taksim1984@ gmail yada burdan pm olarak atsın yardımcı olayım arkadaşlar.