expendabls
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
selamlar türk torrent.eu için davetiye kodu lazım lütfen yardım edin...teşekkürler grandomare@hotmail.com
:sleep:
selamlar türk torrent.eu için davetiye kodu lazım lütfen yardım edin...teşekkürler grandomare@hotmail.com
.teşekkürler
ismeilcetin@gmail.com
herhangi bir torrent kullanım bilgilerini koyabilirmisin adettendir koyabilirsen davetiyen hazır
Elimde 6 adet davetiye var fake upload yapmayan ve ratiosunu yüksek tutmak isteyen arkadaşlara verebilirim.Benim de sadece burada üyeliğim var sizde başka bir siteden verebilirseniz sevinirim varsa yoksa sorun değil.
herhangi bir torrent kullanım bilgilerini koyabilirmisin adettendir koyabilirsen davetiyen hazır
valla kardeşim bana bir adet davet gönderebilirsen çok sevinirim
E-mailim:halitguvenilir@gmail.com
bende davetiye yok başka siteden olunca bende sana yollarım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
m.tohan banada yollayabilir misin lütfen
Arkadaşlar üye olduğum torrent siteleri bana turktorrent.eu lazım 4 aydır bekliyorum temiz IP bulamadım davetiye kodu vardı o zamanlar ama IP sıkıntısı çekiyordum şimdi interneti yeni bağlattık IP temiz şimdide davetiye kodu lazım.. Elinde olan cömert arkadaşlardan rica ediyorum davetiye kodu gönderebilirmisiniz... m.e.r.t_sz@hotmail.com![]()
zaten kayıtlı diyor bulmudunuz galiba
- - - Mesaj Güncellendi - - -
gönderildi mailinizi kontrol edin.
yolladım. mailinizi kontrol edinbi davetiyede ben alabilirmiyim barutman@gmail.com
Gönderdim mailinizi kontrol edin.