18 mart etkinlikleri için çanakkale belgeseli ve filmi izlettirmek istiyorum köy öğretmeni olduğumdan bulmakta zorlanıyorum yardımcı olabilrseniz Türktorrent davetiyesi olan varsa gönderebilirmisniz çok teşekkür ederim şimdiden.. teşekkürler s10ask@gmail.com
hocam s10ask@gmail.com adresini kullanmaktayım
inanın haberim yok üyelikle alakalı... şuanda bitturk ve torrent ultraya üye olmaya çalışıyordum acaba eskiden sdn forumuna yazdığım bi talep onaylanmış olabilirmiyim diye düşünüyorum ama ...
Eğer sizi zordurumda bırakmazsam belkiolurkismetse@gmail.com mail adresini için davet alabilirmiyim. Tekrar teşekkür ederim zahmet verdim..
Hocam banada bir davetiye yollarsanız. memnun olurum. şimdiden teşekkürleristeyen varsa alıntı yapsın yollayabilirim...
türktorent icin davetiye varsa ben istiyorum murat 2323 teşakkürler ismayllife@yahoo.comisteyen varsa alıntı yapsın yollayabilirim...
isteyen varsa alıntı yapsın yollayabilirim...
yolladım kardes
türktorent icin davetiye varsa ben istiyorum murat 2323 teşakkürler ismayllife@yahoo.com
ben de davetiye alabilirmiyim.simdiden tesekkürler
proteinboy@hotmail.com
yolladım...Hocam banada bir davetiye yollarsanız. memnun olurum. şimdiden teşekkürler
goz_capkini@istanbul.com
yolladım...
türktorrent için bidavetiye alabilirmiyim lütfenn
isteyen varsa alıntı yapsın yollayabilirim...
davetiye isteyenler ö.m atsın ilk atana yollayacağım bir tane hakkım var.
davetiye isteyenler ö.m atsın ilk atana yollayacağım bir tane hakkım var.