Davetiyeniz yollandı e-mail kontrol edin .tugrulkacan.7474@hotmail.com buna gönderebilir misiniz peki ?
Davetiyeniz yollandı e-mail kontrol edin .tugrulkacan.7474@hotmail.com buna gönderebilir misiniz peki ?
ydgr4@hotmail.com arkadaşlar bende alabilirmiyim. teşekkürler![]()
mümkünse bende rica edebilirmiyim feyzullah@mit.tc
selam bende bir davetiye alabilirmiyim rica etsem cok cok tesekurler.. erjo80@hotmail.com
elimde arena-tr davetiyesi var isteyen olursa gönderebilirm bnada turktorrent.eu davetiyesi lazım gönderebilirsenz çok sevnirim kolay gelsin. onur.yldrm1923@gmail.com
davetiye yollarsanız çok memnun olurum melbruz@hotmail.com şimdiden teşekkürler
rica etsem banada bi tane gönderir misiniz? tusunami47@mynet.com
mümkünse davetiye bende alabilirmiyim vede ip için ücretsiz olan safe ip programını kullanın ilk defa siteye bende girince benimde daha önceden giriş yaptığımı yazdı ama hiç o siteye girmemişdim ama safeip ile ip değiştirince sorun çözüldü i.y4114@hotmail.com.tr
eğer mümkünse bende davetiye alabilirmiyim ramazantopal50@gmail.com
selam
ibrahimkabacan@gmail.com mailine 1 adet davetiye gönderebilirmisiniz. teşekkürler
yardımcı olacak birileri var mı?ben interneti bir arkadaşımdan alıyorum.turkorrent sitesine üye olmak istedim ama ''Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!'' yazısı çıkıyor. bunun için ne yapmam gerekiyor.
bu arada ıp degiştirme programı ile ıp degiştirmeyi denedim.
Hocam merhabalar.Kod istiyorum 1 adet.Mail Adresim:melowayne15@gmail.com
y.yavuz bey
ibrahimkabacan@hotmail.com adresime gönderebilir misiniz peki? turktorrent davetiyesini... teşekkürler
Hocam merhabalar.Kod istiyorum 1 adet.Mail Adresim:melowayne15@gmail.com
Selamun aleykum hocam elinde varsa bitane davetiyede bana atabilirmisin ? yoksada canın sagolsun
ahmettahakk@gmail.com
Aldım üyelik hocam şimdi sizmi onaylıcaksınız.. beklemedeyim..
bana davetiye gonderebilecek varmi acaba rica etsem?
Bende bir davetiye almak istiyorum.Yardimci olacak var m ?
Hocam teşekkür ederim.Fakat ben bu üyeliği 2 günlük mü kullanacağım ? Sınırsız üyelik yok mudur acaba ?