bende rica ediyorum.Daha önce gelememişti inşallah şimdi gelir.Çok ihtiyaç var cidden. kemanci75@hotmail.com
arkadasim benim davetiye codu gecersiz diyor mümkünse baska bir tane gönderirmisin
elinizde kaldıysa banada gönderebilir misiniz? omercan.celikler@gmail.com
hepinize keyifli paylaşımlar... Mümkünse davetiye alabilirmiyim bende deepp__dreemm@hotmail.com
bende rica ediyorum.Daha önce gelememişti inşallah şimdi gelir.Çok ihtiyaç var cidden. kemanci75@hotmail.com
bir tane gönderir misiniz şimdiden teşekkürler e mail: ceyhun421@hotmail.com
gabasaba12@hotmail.com banada yollarsanız sevinirim merak etmeyin ihanet etmem![]()
kenanaltinok@hotmail.com yollarsaniz cok sevinirim tesekkurler
bir davetiyede ben alabilirmiyim. yani başladım torrent e bakalım nasıl olacak
r_blackfire_s@hotmail.com
bende bir adet davetiye rica edebilirmiyim ahmetmkstoglu@gmail.com
ruffle.us@hotmail.com Gmail adresime yolladınız fakat gelmedı :S Hotmail adresinden yollayabilirseniz sevinirim
Bir davetiye de ben rica ederbilirmiyim hdturk@gmail.com
Ben de rica etsem
ismeilcetin@yandex.com.tr
blnt.dnz@hotmail.com adresine turtorrent.eu için davetiye alabilir miyim? şimdiden teşekkürler ..
Merhaba arkadaşlar bende turktorrent.eu davetiyesi alabilir miyim?
Mail adresim : ersenaydemir@hotmail.com
Selam eger bana da bir davetiye gelirse çok sevinirim.
Mailim : berk_12@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : haskilic_06@hotmail.com yollandibanada bir davetiye yollayın lütfen haskilic_06@hotmail.com
lütfen banada yollarmısnız davetiyeden haskilic_06@hotmail.com
davetiye gönderildiyakanaytek@live.com adresine turtorrent.eu için davetiye alabilir miyim? şimdiden teşekkürler ..
davetiye gönderildi Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fb-burak-pulat@hotmail.com yollandifb-burak-pulat@hotmail.com davetiye alabilir miyim
bende turktorrent.eu davetiye kodundan alabilir miyim ? bilo028@hotmail.com
yakanaytek@live.com adresine turtorrent.eu için davetiye alabilir miyim? şimdiden teşekkürler ..
Merhaba. Ben de bir davetiye alabilir miyim?
obpi71@windowslive.com