Merhaba ben de bir davetiye alabilirmiyim? cav987@hotmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kursatozcan_71@hotmail.com yollandiBana da davetiye yollayabilirseniz sevinirim arkadaşlar kursatozcan_71@hotmail.com teşekkürler şimdiden...
ver bi mail adresi gönderiyimo kadar davetiye istedim vermedinizama hala istiyom hemde çok istiyom
![]()
kardeş sen siteye kayıtlıymışsın zaten bu mail adresi ileysfycl28@hotmail.com şimdiden teşekkürler kardeşim yaa
kardeş sen siteye kayıtlıymışsın zaten bu mail adresi ile
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sessizlik256@gmail.com yollandipardon eski mail adresimi vermişim çok eskiden evet doğru sessizlik256@gmail.com o mail adresim iptal edilmiştir zaten 2 seneyi geçti kullanmayalı yeni mail adresim bu yanlışlık oldu özür dilerim
sende bu mail adresi ile kayıtlısın
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sessizlik256@gmail.com yollandi
Rica ederim.teşekkürler kardeşim
davetiye bitti mi acaba yavuz kardeş? ben de rica edebilirmiyim? teşekkür ederim.
emeğine sağlık, ben de varsa elinde davetiye teşekkürler... sihirlikardesler@gmail.com
davetiye bitti mi acaba yavuz kardeş? ben de rica edebilirmiyim? teşekkür ederim.
bozbaykus88@gmail.com
Gönderdim...
Gönderdim...
Gönderdim...
bende davetiye istiyorum akinci0203@hotmail.com
arkadaşlar banada yollayabilir misiniz ?
son_durak_dgy@hotmail.com
arkadaşlar banada lazımm lütfen atınn tayfuryaman@hotmail.com acill
Merhaba ben de bir davetiye alabilirmiyim lütfen.... deep_voice@hotmail.com