Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_F_19o7_B_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"]Öncelikle teşekkürler davetiyeniz geldi

Bir hata oluştu!
[/TD]
[TD="class: none"]
notification_close.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!

Böyle bi hata aldım 2 farklı WIFI den giriş yaptım yine aynı hatayı veriyo. O siteye ilk defa giriş yapıyorum kayıt falan olmadım. Bu hatayı neden alırım ?

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"]Öncelikle teşekkürler davetiyeniz geldi

Bir hata oluştu![/TD]
[TD="class: none"]
notification_close.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!

Böyle bi hata aldım 2 farklı WIFI den giriş yaptım yine aynı hatayı veriyo. O siteye ilk defa giriş yapıyorum kayıt falan olmadım. Bu hatayı neden alırım ?

Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! Hatasını alan arkadaşların dikkatine!.

Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

Referans PhysicS

rica etsem bir davetiye de bana yollarmısınız ?

aynen57@hotmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : aynen57@hotmail.com yollandi Referans PhysicS

bende davetiye rica edebilirmiyim akalbay@hotmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : akalbay@hotmail.com yollandi Referans PhysicS

Bir davetiyede bana yollayabilirmisin?

gberber37@gmail.com

Teşekkürler

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : gberber37@gmail.com yollandi Referans PhysicS

aytaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün başka bir ıp bulup denedim ama bu seferde davetiye kodu geçersiz diyor lütfen yeni bir davetiye alabilirmiyim aytaray@gmail.com adresine anlayışınız için sağolun

macellanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Y. Yavuz

macellanus@gmail.com adresine gönderdiğiniz davetiye spam filtresine takıldığı için 2 gün içinde aktif hale getiremedim rica etsem bir tane daha gönderir misiniz?

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sayın Y. Yavuz

macellanus@gmail.com adresine gönderdiğiniz davetiye spam filtresine takıldığı için 2 gün içinde aktif hale getiremedim rica etsem bir tane daha gönderir misiniz?

Sizde 2 gün değil 2 hafta takılmış :D ayın birinde gönderdim 15 i spawn a takıldı diyorsunuz.

Not olarak söylemeliyim davetiye geçerlilik süresi 1 haftadır.(7/24 üye olabilme imkanı var :D )

Yeni davetiyenizi yollayacağım en kısa sürede üye olun.

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : macellanus@gmail.com yollandi

bugün başka bir ıp bulup denedim ama bu seferde davetiye kodu geçersiz diyor lütfen yeni bir davetiye alabilirmiyim aytaray@gmail.com adresine anlayışınız için sağolun

çift hesap açmaya çalısmanızdan dolayı davetiyeniz silinmiştir.(çift hesap uyarısı ancak ,bir üyelik açılmıssa 24 saat içinde IP adresinde o vakit gelir.)

cümle biraz devrik oldu :D

ihsancnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımda bu dünyaya giriş yapmak istiyor ama yorum yazamıyor sebebini anlamadık. hamdiucan@gmail.com adresine davetiye gönderecek kişiye şimdiden teşekkür ederiz.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende bir tane davetiye alabilirmiyim şimdiden teşekkürler emrh1234@gmail.com

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda.

Banada davetiye yollar mısınız?

bekirakcagoz@me.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : bekirakcagoz@me.com yollandi.referans PhysicS

Merhaba, ben de davetiye rica ediyorum? oguz976@gmail.com

Teşekkürler...

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : oguz976@gmail.com yollandi.Referans PhysicS

bende davetiye alabilirmiyim beklanster@gmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : eklanster@gmail.com yollandi.Referans PhysicS