Y.Yavuz
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
merhabalar davetiye gönderebilir misiniz??? şimdiden çok teşekkürler muratdemir_2070@hotmail.com
Ben de türktorrent.eu davetiyesi alabilirmiyim? m_celik17@mynet.com
Banada davetiye verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...fatih_uzun_74@hotmail.com
[MENTION=267529]Y.Yavuz[/MENTION], çok teşekkürler...Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ilhanozgenc@gmail.com yollandi
bir davetiyede ben alabilirmiyim acaba. seko_fb_60@hotmail.com
teşekkürlerDavetiyeniz onaylanmak icin davet edene : seko_fb_60@hotmail.com yollandi
Ben de davetiye alabilir miyim mümkünse? sgokhankosar@gmail.com
Bir davetiyede ben alabilir miyim?alpersad@hotmail.com
Davetiye alabilir miyim?
Üniversite kayıtları sırasında pc yoktu yanımda bakamadım iptal olmuş davetiye.Yeniden yollar mısın rica etsem?
mehmetayhanyilmaz@hotmail.com
selamlar. bende davetiye alabilirmiyim. teşekkürler...
kucukantonyadis@gmail.com
Banada davetiye verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler... hvlykyildiz@yahoo.com
İş yerindeki arkadaşlar istiyorlar. Bende foruma üye olduğumdan dolayı onların adına istek yaptım. Tek bir hesabım var. Yanlış yaptıysam kusura bakma???
iyi günler arakadaşlar benimde turktorrent.eu sitesine davetiye ihtiyacım vr elinizde varsa davet eder misiniz..
adresim : man_in_night@hotmail.com.tr
şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar elinde davetiyesi olanlar bir adet davetiyeye ihtiyacım var. Mümkünse alabilir miyim, şimdiden teşekkürler
e-babil@live.com
Teşekkür ederim davetiye geldi mail adresime fakat davetiye kodu istiyor kayıt olurken en alltta onu bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bende alabilir miyim turkiyetemsilci@gmail.com