Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
mod arkadaşlara yakışmadı.Bu tarz konuları üye sayısı artsın diye mi tutuyorsunuz anlamadım gitti.Ban yiyeceksin diye uyarı gelecek.doğrular acıdır.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mod arkadaşlara yakışmadı.Bu tarz konuları üye sayısı artsın diye mi tutuyorsunuz anlamadım gitti.Ban yiyeceksin diye uyarı gelecek.doğrular acıdır.

Torrentlere davetiye bulunmadan üye olunamıyor. İnternette bu konuyla ilgilenen 1-2 siteden birisi . Böyle bi konu üye sayısı artsın diye değildir.Zaten SDN kendini kanıtlamış bi site üyelik gibi bir durum için değil insanlar için açtığı bir konu.Mod arkadaşlara tesekkürler.

Bu ip daha önce kullanılmıştır yazıyo :( :(

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin vetekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun.

Aynı davetiye ile kayıt olabilirsiniz.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar elimde birer adet leecturk.com ve turktorrent.eu davetiyesi bulunmaktadır.

Bir süredir turkdepo.biz için davetiye arıyorum fakat nafile. turkdepo davetiyesi gönderen kişiye leecturk ve turktorrent davetiyesini göndereceğim.

zender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen banada davetiye gönderirmisiniz? Fiber internet kullanıyorum. zender@hotmail.com.tr

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lütfen banada davetiye gönderirmisiniz? Fiber internet kullanıyorum. zender@hotmail.com.tr
Fiber internet kullandığın için değil 3. kez istediğinden gönderiyorum

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : zender@hotmail.com.tr yollandi

hocam münkünse bende alabilirmiyim transall@hotmail.com.tr

size davetiye gönderilmişti kayıt olmadınız.

http://forum.shiftdelete.net/site-d...ent-eu-davetiye-dagitimi-216.html#post2358877

yaarhilal@hotmail.com adresine istemiştiiz kayıtlısınız sitede yada ban yediniz.

http://forum.shiftdelete.net/site-d...ent-eu-davetiye-dagitimi-231.html#post2412355

tekrar istemenizin veya hesabınıza neden giremediğinizi yazarsanız tekrar davetiye yollanacaktır.

Arkadaşlar lütfen banada davetiye gönderirmisiniz? alidincer@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alidincer@hotmail.com yollandi

Novasiska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! hocam böyle bir uyarı verdi. benim üyeliğim yok siteye sorun nedir acaba ?

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! hocam böyle bir uyarı verdi. benim üyeliğim yok siteye sorun nedir acaba ?

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin vetekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iyi günler mümkünse bir davetiye ben de alabilirmiyim teşekkürler
celalettin.1990@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : celalettin.1990@gmail.com yollandi

Hayırlı olsun Seedbox ınız.

scorpion_1655@hotmail.com ....bana bir davetiye göndrebilirmisiniz??

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : scorpion_1655@hotmail.com yollandi

72332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkdaslar rıca etsem bende davetıye alabılırmıyım turktorrent.eu için şimdiden tesekkurler