Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

secretsens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayın shiftdelete.net sitesi yöneticileri,bu arena-tr davetiyesi almak için ne kadar uğraş verdiysem bir türlü başaramadım,yüzüm gülsün istiyorum artık yeter eve sınırsız internet aldım.hem elimdeki arşivleri paylaşmak istiyorum hemde arşivlenmek istiyorum bu sebebten bir çok siteye mesaj attım davetiye alabilmek için ama hepsi fırt çıktı.Son umudum shiftdelete.net sitesinden lütfen sesime kulak verirmisiniz.Kim davetiye gönderir ve beni mutlu ederse Allah onu bin katı mutlu etsin.mail adresim:alperrozturk@gmail.com acil tarafından bekliyorum lütfen.....hepinize şimdiden çok teşekkür ederim....

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sayın shiftdelete.net sitesi yöneticileri,bu arena-tr davetiyesi almak için ne kadar uğraş verdiysem bir türlü başaramadım,yüzüm gülsün istiyorum artık yeter eve sınırsız internet aldım.hem elimdeki arşivleri paylaşmak istiyorum hemde arşivlenmek istiyorum bu sebebten bir çok siteye mesaj attım davetiye alabilmek için ama hepsi fırt çıktı.Son umudum shiftdelete.net sitesinden lütfen sesime kulak verirmisiniz.Kim davetiye gönderir ve beni mutlu ederse Allah onu bin katı mutlu etsin.mail adresim:alperrozturk@gmail.com acil tarafından bekliyorum lütfen.....hepinize şimdiden çok teşekkür ederim....

Yanlış konuda arıyorsun.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda. Click here to go back

caqlar_savas_@hotmail.com davetiye kodu gönderebilirmisiniz acaba ?

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : caqlar_savas_@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tnmknbr@gmail.com yollandi

expendabls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde 3 adet davetiye var yanlız süper user olmaya(süper user kullanıcı grubu na girmeye söz veren ) söz veren kişilere vermeek istiyorum . bunu başarabilecek kişiler varsa gönderecegim söz sözdür. hadi kolay gelsin

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
zahmet olmazsa bende bir tane alabilirmiyim.
msncafe@msn.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : msncafe@msn.com yollandi

necocoolstar@hotmail.com bende bir davetiye rica edebilir miyim? Şimdiden Teşekkürler.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : necocoolstar@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mc_scrubs@hotmail.com yollandi

davetiye yollarmısınız
oglcn@live.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : oglcn@live.com yollandi

Banada davetiye gönderirseniz çok sevinirim
Desperado_2392@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Desperado_2392@hotmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : jexir39@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : volkan.ejderha@hotmail.com yollandi

underserdar@hotmail.com gönderirseniz sevinirim

underserdar@hotmail.com elimden geldiğince torrentim açık davetiye yollarsan sevinirim
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : underserdar@hotmail.com yollandi

mümkünse bende alabilirmiyim
asim.celik@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : asim.celik@hotmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1