joleli_jon
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar size zahmet ahmetselimden@gmail.com adresinede bir davetiye rica edeyiyorum..
eywallah şimdiden tşk
eywallah şimdiden tşk
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ahmetselimden@gmail.com yollandiarkadaşlar size zahmet ahmetselimden@gmail.com adresinede bir davetiye rica edeyiyorum..
eywallah şimdiden tşk
zaten kayıtlısın ve bu gün giriş yapmıssın. 4 davetiyen var buradan davetiye istiyorsun bide. İnsan işte.merhaba turktorrent.eu için davetiye lazım lütfen muzur_05@hotmail.com adresine gönderirseniz sevinirim
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : angaramo@hotmail.com yollandiSelamün aleyküm İyi akşamlar arkadaşlar.
Bir davetiye koduda bana gönderirseniz çok sevinirim.Şimdiden gönderenin elleri dert görmesin
angaramo@hotmail.com
adresine de davetiye atar mısın? Şimdiden çok teşekkürler...fethiyelee@hotmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : cinar34530@gmail.com yollandicinar34530@gmail.com davetiye gönderirmisiniz?!
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fethiyelee@hotmail.com yollandiMerhaba üstadım, forumdaki davetiye ile ilgili konuna rastladım. Fazla davetiyen ve imkanın varsa adresine de [/FONT]davetiye atar mısın? Şimdiden çok teşekkürler...
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : segulsen@gmail.com yollandiBir davetiye de ben rica edebilir miyim? segulsen@gmail.com teşekkürler...
Merhaba üstadım, forumdaki davetiye ile ilgili konuna rastladım. Fazla davetiyen ve imkanın varsa adresine de [/FONT]davetiye atar mısın? Şimdiden çok teşekkürler...
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] Bir hata oluştu![/TD]
[TD="class: none"][/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
Böyle bir uyarı aldım arkadaşım. Tekrar davetiye gönderme imkanın var mı?
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : solunca@hotmail.com yollandiMerhaba bir tanede ben alabilir miyim?Teşekkürler.
solunca@hotmail.com
zaten kayıtlısın ve bu gün giriş yapmıssın. 4 davetiyen var buradan davetiye istiyorsun bide. İnsan işte.
--- Mesaj Güncellendi ---
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : angaramo@hotmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hakan_atabay_07@hotmail.com yollandiarkadaşlar bende davetiye istiyorum msn adresimi veriyorum. yollayana şimdiden tşk ederim hakan_atabay_07@hotmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : trytolikeme@gmail.com yollandi
Yukarda var bir sürü alsanamerhaba arkadaşlar bu adrese davetiye gönderirmisiniz fedail28@windowslive.com teşekkürler...
Sanırım ordakiler bitmiş.merhaba arkadaşlar bu adrese davetiye gönderirmisiniz fedail28@windowslive.com teşekkürler...
Sanırım ordakiler bitmiş.
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fedail28@windowslive.com yollandi