Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Helpmaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar :

Görüyorumki gerçekten ilgili arkadaşlar var umarım bir arkadaş banada davetiye yönlendirir. Şimdiden gönderen arkadaşa teşekkür ediyorum. Helpmaster@e-kolay.net

Hayırlı Aksamlar..

madboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bana da turktorrent.eu davetiyesi lazım. gönderene minnettar kalırım hersoz@prokon.com.tr
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hersoz@prokon.com.tr yollandi

--- Mesaj Güncellendi ---

Merhaba Arkadaslar benimde turktorrent.eu davetiyesine ihtiyacim var. Gonderebilecek olan var mi? Simdiden cok tesekkur ederim. hakanmagara@mynet.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hersoz@prokon.com.tr yollandi

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!

geçmişi sildim modem e reset attım olmuyor ne yapmam lazım davetiyenin son günü bugün ?

crazylink@hotmail.com

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yok ben davetiye dağıtmıyorum ben sorunu olan adamım :(

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Banada gönderirseniz çok mutlu olurum.

yunuskentt@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yunuskentt@gmail.com yollandi

Kardeşim Elinde Varsa Bi Tanede Bana Yollarmısın Lütfen :) mahr.yldrm@hotmail.com Şimdiden Teşekkürler :)
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mahr.yldrm@hotmail.com yollandi

geçmişi sildim modem e reset attım olmuyor ne yapmam lazım davetiyenin son günü bugün ?

crazylink@hotmail.com
Daha önce aynı IP den kayıt olunmadığına eminsen türktorrent yönetimine mesaj gönder,veya kod'u al bi arkadaşından veya internet cafe'den kaydını yap

seawind52@msn.com Banada gönderirseniz sevinirim...
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : seawind52@msn.com yollandi.Kardeş Ordu'lumusun ben Ordu'luyum hemde FB'liyim

bir davetiyede ben istiyorum ilgilernirseniz minnettar kalırım şimdiden teşekkürler
alparslanyilmaz1979@hotmail.com

bir davetiyede ben istiyorum ilgilenirseniz minnettar kalırım şimdiden teşekkürler
alparslanyilmaz1979@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alparslanyilmaz1979@hotmail.com yollandi

sansursuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

crazylink@hotmail.com

dostum geçmişi sildikten sonra proxy ile girip üye ol. ben öyle yaptım. site ile de iletişime geçtiğimde "TurkTorrent.Biz
Modeminizi resetleyiniz veya ip changer kullanınız veya başka bir ağdan üye olunuz." cevabını verdiler..

19babaoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a.

arkadaşlar bende turktorente üye olmak istedim ancak daha önce benim makinadan biri siteye giriş yapmış

o yüzden bende de hata verdi ama başka bilgisayardan giriş yaptığımda davetiye istedi

rica etsem banada davetiye atabilecek biri varmı

mail adresim mustka@mynet.com

şimdiden teşekkürler