Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fener19071907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@kilicmuhsin Tsk ederim davetiye geldi ama giris yaptigimda " Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! " deniyor.. Fakat sifre islemlerinden Bu maili sorgulattigimda bulunamadi diyor ? Ne yapmam gerekiyor bu konuda ?

--- Mesaj Güncellendi ---

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ceto193_03@hotmail.com yollandi .Aleyküm selam kardeşim

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : safaoral@hotmail.com yollandi

@kilicmuhsin Tsk ederim davetiye geldi ama giris yaptigimda " Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! " deniyor.. Fakat sifre islemlerinden Bu maili sorgulattigimda bulunamadi diyor ? Ne yapmam gerekiyor bu konuda ?

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

önce çerezleri bi güzel temizle sonra modemi resetle sonra kayıt olmayı dene

kardeş bana yolladığın davetiye daha gelmedi yanlış yazmış olmayasın

BQGaCHaN@gmail.com
göndermediğim şeyi gönderdim diye yazarmıyım kardeşim,gereksiz klasörüne filan bak,gerçi kodu aşağıdan alıp da kaydını yaptırabilirsin
bqgachan@gmail.com 1d219e04b8fc6410c518cedffdd22921Bugün 18:3412-04-2012 18:34

selamınaleyküm.Dostum bir tane bende alabilirmiyim sessizgece39@hotmail.com teşekkür ediyorum şimdiden..
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sessizgece39@hotmail.com yollandi

erenjan@hotmail.com ben de alabilir miyim davetiye lütfen ? şimdiden çok teşekkürler.
kayıtlı görünüyorsun kardeşim

posydon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar 4 tane turktorrent davetiyem var.... isteyen var mi

posydon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar gercekten ihtiyaci olanlar istesin davetiye

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

bmkbmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elinde davetiye olan varsa gönderebilir mi çok acil lazım şimdiden teşekkürler herkese by_bmk@hotmail.com gerçekten acil arkadaşlar

bmkbmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ne kadar işe yaradı bir bilsen teşekkürler

sonsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar."turktorrent.biz" sitesi mahkeme kararıyla engellenmiştir diyor.bilginiz var mı?turktorrent.biz ' e yapılır mı be bu şimdi :( en iyi turk torrent sitesiydi be :(

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar."turktorrent.biz" sitesi mahkeme kararıyla engellenmiştir diyor.bilginiz var mı?turktorrent.biz ' e yapılır mı be bu şimdi :( en iyi turk torrent sitesiydi be :(

Vaybe hala ttnetin dnslerini kullananlar kalmış haberimiz yok :)

turkuaz70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar torent biz e bağlanmak için birisi dns ayarlarını yazabilir mi lütfen