Hocam bir yol daha geliyor aklıma ama bu yol senin üyeliğin için riskli olabilir.yapmıştım ama sorun çözülmedi![]()
yapmıştım ama sorun çözülmedi![]()
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : loading331@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : onurbeyy@hotmail.com yollandionurbeyy@hotmail.com adresine bir davetiye alabilirmiyim
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : aconc-ce@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mehmetercan91@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mert_hasan_1907@hotmail.com yollandibende davetiye istiyorum lütfen mert_hasan_1907@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : huse5@hotmail.com yollandimumkunse bir davetiyede ben alabilirmiyim
huse5@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alicem1903@hotmail.com yollandiarkadaşlar bende bir davetiye rica edebilirmiyim.Şimdiden tşkler
mail: alicem1903@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : bububenimkisi@gmail.com yollandi.Bu mail adresiyle davetiye talep edeni hiç hatırlamıyorum,yoksa turşusunu mu koyacaz kiDaha önce istedim ama ilgilenen olmadı rica etsem yollayabilirmisiniz arkadaşlar acil gerekli bububenimkisi@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : serdarselim85@gmail.com yollandi.Var Serdar Selim kardeş niye sordunkiserdarselim85@gmail.com
davetiye var mı?
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : asgharjafari2007@gmail.com yollandidavetiyesi olan arkadaşlar varsa bize de bir tane yollayın ne olurasgharjafari2007[at]gmail[dat]com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : gkhmetin@gmail.com yollandibir davetiyede ben alabilirmiyim acaba? teşekkürler. gkhmetin@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ultraorhan@hotmail.com yollandibana da gönderirseniz sevinirim ultraorhan@hotmail.com
Çerezleri güzelce temizle modemi resetle öyle dene .değişik browserla deneteşekkürler davetiye geldi fakat bu ıp adresle daha önce kayıt olunmuş uyarısı veriyor nasıl düzeltebiliriz
--- Mesaj Güncellendi ---
eyvallah davetiye yollamışsın kardeş fakat daha önce bu ıp adresiyle kayıt olunmuş uyarısı veriyor bi kaç defa denedim olmadı nasıl düzeltebiliriz bu durumu
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yalnizlikzor27@hotmail.com yollandidavetiye lazım gönderebilirmisiniz yalnizlikzor27@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tamer.turksen@gmail.com yollandibir davetiye ben de alabilir miyim?
tamer.turksen@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : eharman73@mynet.com yollandiBanada davetiye gönderebilirmisiniz ?
eharman73@mynet.com
Arkadaşıma da gönderirsen sevinirim.
sosyot@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sosyot@hotmail.com yollandiBanada davetiye gönderebilirmisiniz ?
eharman73@mynet.com
Arkadaşıma da gönderirsen sevinirim.
sosyot@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : afakan_55@hotmail.com yollandibende alabilirmiyim afakan_55@hotmail.com
WebNick kardeşim ben mod falan değilim fakat insanların sevinip mutlu olmasına bende seviniyorum.Çünkü benim bir sıkıntım olduğu zaman uyku düzenim bile bozuluyor.Küçük bişeyde olsa kardeşlerimizin bir arzusunu karşılamak hoşuma gidiyor.İnsanları üzmemeye gelince ben kimimki onları üzeyim.ama bazan ufak espriler yapıyorum belki üzülürler diye de endişeleniyorum.Dikkatinizden dolayı size de selamlar@kilicmuhsin sen sitede mod filan mısın merak ettim. Herkese davetiye dağıtıyorsun. Gerçekten takdire değer bir hareket. İnsanları üzmeden ayırt etmeden üyeliklerine vesile oluyorsun.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : otto_reis15@hotmail.com yollandiarkadaslar davetiye gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
otto_reis15@hotmail.com