kilicmuhsin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
turk torrent.biz davetiyesi isteyen yazsın
Davetiye yollarsan sevinirim . oylesine2 ( at ) gmail.comturk torrent.biz davetiyesi isteyen yazsın
Davetiyeni gönderdimbende alabilir miyim halil.ibrahim.arslan@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=15063"]win[/URL][/B]dows live.com teşekkürler.
bende isterim bnedeee.[/QUOTE
senin davetiyeni de gönderdim güle güle kullan
--- Mesaj Güncellendi ---
senin davetiyeni de gönderdim güle güle kullanbende isterim bnedeee.![]()
senin davetiyeni de gönderdim güle güle kullanbende isterim bnedeee.![]()
senin davetiyeni de gönderdimDavetiye yollarsan sevinirim . oylesine2 ( at ) gmail.com
yolladım kardeşbi davetiyede bana yollarmısın kardeş liderimali @hotmail.com
yolladım kardeş
yolladım kardeşbi davetiyede bana yollarmısın kardeş liderimali @hotmail.com
gönderdim kardeş bu sondu bitti
turk torrent.biz davetiyesi isteyen yazsın
arkadalar hit-run yapmayacak, devamlı indirmesini seed edebilecek aldığı davetiyenin hakkını verecek sözünün eri olna arkadaşlar turktorrent davetiyesi için pm atablilrler...
turktorrent.biz davetiyem var arena-tr yada bitturk ıle takaslamak ısteyen varsa pm atsın arkadaslar
Davetiyeni gönderdim
bende isterim bnedeee.[/QUOTE
Hani hani hanii ?![]()
LeechTurk davetine karşılık Turktorrent daveti takaslanır
Özelden mesajla bana ulaşın
Normal davette alınır
teknokentli@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com
yolladım msn'nekılıcmuhsin kardeş önceki oluşturduğun davetiyelerin kodunu tutuyordur site bana yolladığın davetiyenin kodunu direk maille liderimali@hotmail.com yada özel mesajla yollarmısın belki sitede bir problem vardır
sana leechturk davetiye gönderdim msn'ne bakARENA-TR OLMAZMI ?? bu arada türktorrent.biz sitesine üye alımı yok . davetiyeli bile . .
pm atamıyorum adresim cematalay_@hotmail.com
sana leechturk davetiye gönderdim msn'ne bakARENA-TR OLMAZMI ?? bu arada türktorrent.biz sitesine üye alımı yok . davetiyeli bile . .
pm atamıyorum adresim cematalay_@hotmail.com
yolladım msn'ne
sana leechturk davetiye gönderdim msn'ne bak
sana leechturk davetiye gönderdim msn'ne bak
ben gönderdim ya turktorrent davetiyesikilicmuhsin arkadaşıma leechturk davetiyesi için teşekkürler...
Türktorrent.biz davetiyesi lazım fazladan olan arkadaşlar gönderirse sevinirim. cematalay_@hotmail.com
ben gönderdim ya turktorrent davetiyesi