Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir davetiyede bana yollarsanız memnun olurum saygılarımla kaganoglu[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com bilgi[MENTION=221722]kaganbilisim[/MENTION].com
Davetiyem spam kutusuna gittiğinden görememişim, tekrar bir davetiye rica ediyorum gönderirseniz çok sevinirim farukyldrm92@hotmail.com
Teşekkürler, kolay gelsin
10 kez degil, 100 kez de desen bu email e davetiye gonderilemez! Neden biliyormusun? Cunku bu email sistemde kayitli olarak görünüyor, ve bu email e kayitli olan üye banned durumda.
Arkadaşlar , Bir siteye üye iken ban yemiş bir kullanıcı, üye olurken kullandığı mail adresini ve o hesap ismini o sitede bir daha kullanamaz..Bu neredeyse tüm torrent siteleri için böyledir.
Çözüm ; Yeni bir mail adresi ve hesap ismi kullanacaksınız .. kapiş :glare:
Merhaba.Bende uzun zamandir ''turktorrent.biz'' sitesinden davetiye alabilmek için bakınıyordum.Banada davetiye gönderebilirseniz gerçekten çok mutlu olacağım.
Şimdiden çok teşekkürler. adresim nightwindslullaby@hotmail.com
Ne zamandır davetiye bekliyorum beni hor görmeyin arkadaşlar görgüsüzluk gibi hep indirme yapmam göndermede yaparım acaba davetiye varmı elinizde turker_yildirim01@hotmail.com