Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende zamunda üyeliği ve bitturk üyeliği var değşim olur veya davetiyesi olan varsa yollayabilrmi mail adresim reveurtr[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
Davetiye isteyenlerin çoğu yeni üye. Ne yazık ki TT'de şöyle bir şey var. Davetiye yolladığınız kişi ceza alırsa davet edende alır. O yüzden 555 mesajı geçem 2 kişiye davet yollayabilirim. Davet isteyenler taglarsınlar ya da pm ya da alıntı
Kardes Resim Yükledim Reklam Olmasın Diye Bazı Yazıları Kapattım Sanırım Hangi Site Olduğunu Biliyorsundur Bu Benim Up. Down. Rakamları Artık Sen Karar Verirsin Atıp Atmamaya Sürekli Seedde Duruyor Dosyalar Yani Mahcup Etmem
Kardes Resim Yükledim Reklam Olmasın Diye Bazı Yazıları Kapattım Sanırım Hangi Site Olduğunu Biliyorsundur Bu Benim Up. Down. Rakamları Artık Sen Karar Verirsin Atıp Atmamaya Sürekli Seedde Duruyor Dosyalar Yani Mahcup Etmem
demirkol1990@hotmail.com adresine bir davetiye alabilir miyim uzun zamandır davetiye arıyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler..