Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardesim herkese selamlar...lutfen bana davetıye yollarmısınız ..becerıp gıremedım pek ıyı degılım de..saygılar adresım deliziver@hotmail.com [ arena-tr ] icin ricaediyorum
---------- saat 06:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 06:16 eklenmişti ----------
turktorrent.biz davetiyesinede cok ıhtıyacım var acaba ıkısı bırden oluyor mu yanı davetıyelerı ıstemek ..eger oluyorsa bı kardesım bana yardım etsin ..tesekkurler sımdıden saygılar deliziver@hotmail.com
Pek umudum yok davetiye icinde yinede bir denemek istedim.Her Zaman Hayal kırklıgına ugruyom bu sefer ins gönderirsiniz Arkadaslar Banada Yollarmisiniz Kefil Olacak Arkadas Menmun Kalacak 7/24 Pc Acik Paylasimlara ens_unal@hotmail.com yada pm davetiye atabilirsiniz simdiden cok tsk ederim
Arkadaşlar www.turktorrent.biz sitesine üyelik açık davetiye gerekmiyor.İkincisi daha önce üye olupda başka sebeplerden dolayı ayrılan veya banlanan kişiler aynı ipten üyelik alamaz yapmanız gereken modeme reset atıp üye olmak sadece Bilginize saygılarımla