Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

polomono

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim herkese selamlar...lutfen bana davetıye yollarmısınız ..becerıp gıremedım pek ıyı degılım de..saygılar adresım deliziver@hotmail.com [ arena-tr ] icin ricaediyorum

---------- saat 06:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 06:16 eklenmişti ----------

turktorrent.biz davetiyesinede cok ıhtıyacım var acaba ıkısı bırden oluyor mu yanı davetıyelerı ıstemek ..eger oluyorsa bı kardesım bana yardım etsin ..tesekkurler sımdıden saygılar deliziver@hotmail.com

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
turktorrent davetiyesi yok ama elimde 20 adet www.tektorrent.net davetiyesi var.

Konuları pek takip edemiyorum ayrıca "spam"i de önlemek amacıyla özel mesajla e-posta adresini gönderenlere davetiye yollayabilirim.

polomono

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam..kardeslerım lutfen banada artık su davetıyelerden gonderın ne zamandır rıca edıyorum..bu formda kıms yokmu.. adresım deliziver@hotmail.com...tesekkurederım ılgılıler ıcın cook tesekkurler

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
www.Turktorrent.biz sitemizde üyeliklerimiz açıkdır.Üye olabilirsiniz

http://turktorrent.biz/index.php

883_268_tt.jpg

example42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyide KArdesim Üye Oluyorsunda İnvite kodunu istiyorr

---------- saat 08:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 08:01 eklenmişti ----------

example42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üye Olabilen Var mı Arkadaslar:

Pek umudum yok davetiye icinde yinede bir denemek istedim.Her Zaman Hayal kırklıgına ugruyom bu sefer ins gönderirsiniz Arkadaslar Banada Yollarmisiniz Kefil Olacak Arkadas Menmun Kalacak 7/24 Pc Acik Paylasimlara ens_unal@hotmail.com yada pm davetiye atabilirsiniz simdiden cok tsk ederim

REFERANSLARIM

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar www.Turktorrent.biz sitesine üyeliklerimiz açıktır davetsiz üye girişimi başlamıştır.Üye olmak isteyenler üye olabilir saygılar

883_268_tt.jpg

polomono

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen banada davetiye yollarmısınız...deliziver@hotmail.com...tesekkürlerrrr

ahmetenis

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Üye Oldum gercekten davetiye istemior acık serbest rahat geniş

atatundra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar türktorrent-biz sitesinde bi sorunmu var nikimi şifremi yazıyorum ama site açılmıyor sizde durum nasıl ?

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar www.turktorrent.biz sitesine üyelik açık davetiye gerekmiyor.İkincisi daha önce üye olupda başka sebeplerden dolayı ayrılan veya banlanan kişiler aynı ipten üyelik alamaz yapmanız gereken modeme reset atıp üye olmak sadece Bilginize saygılarımla

atatundra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben zaten üyeyim nik şifre yazıyorum sayfaya girmiyor donup kalıyor neden acaba ?