Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dolunayfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
serkandagdelen86@hotmail.com sabırsızlıkla bekliyorum zamnunda.net üye arkadaşlarda lütfen bi karşılık beklemeden yardım edin lütfen bekliyorum bilgi paylaşım dünyası :)

gezginomento

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer Mümkünse Bende Davetiye Kodu istiyorum plt-07@hotmail.com hata veya olumsuz bişey olursa Diğer mail adresim ozy_07[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com Şimdiden Teşekkür Ederim :)

wasabi340

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim hesabım vardı ama banlamışlar yeni abonelik de almıyorlar alışmışım da girecem giremiyorum. varsa bana da davetiye gönderirseniz çok sevinirim

pegasus_pdr@hotmail.com

melanets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye göndermeniz mümkün mü acep? seelman[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

küçükerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye talebinde bulundum ne zamana gelir sizce sonra geri üyeliğim iptal edilmez değil mi bide sonra da o torent ten mi girmek gerekiyor yani normal girebilirmiyiz üyelik yapıldıktan sonra

---------- Post added at 04:45 ---------- Previous post was at 04:44 ----------

İlginiz için teşekkür ederiz. Zaten Müzik Beta için davetiye talep ettik. böyle yazıyor yani şimdi bana davetiye göndermeleri yakın değil mi arkadaşlar

MusicBy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bygitar[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com Varsa elinde olan bende istiyorum arkadaşlar...

hackerosman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hackerosman[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com adresine de bir davetiye gönderirseniz çok sevinirim. iyi günler

gparadiso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar bende bir davetiye alabilirmiyim? Teşekkürler. ginoparadiso[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

shadnw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alabilir myim shadnw2[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

klrof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar banada bir davetiye gönderirmisiniz rica etsem .....klrof1@hotmail.com

esco87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar; Davetiye almak istiyorum escobar[MENTION=7732]ayna[/MENTION].org tesekkurler..

feritilter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
feritilter[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com bendi bir davetiye alabilirmiyim lütfen....

---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

feritilter[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

wayland

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bulgaristan'da öğrenciyim.Sürekli seed halindeyim speedtestımın upload hızına dikkat çekerim arena-tr bittürk leechtürk torrent arenabg ve zamunda üyeliğim vardır sadece türktorrent.biz üyeliği bulamadım davetiye yollarsanız sevinirim

s
k16_34@MsN .com yada samet@peykelektronik.com