dirent
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Merhaba rica etsem davetiye gönderebilir misiniz?
diren1975@hotmail.com
diren1975@hotmail.com
Rica etsem ben de alabilir miyim ?davetiye gönderebilecek bi arkadaş var mı ya ?
Mod.: Davetiye dağıtımı SDN tarafından yapılmamaktadır ancak elinde davetiye olan üyelerimiz isteklere bu başlık altından karşılık vermektedirler !
Mail adreslerinize spam gelmesini istemiyorsanız adreslerinizi mesajlarınızda paylaşmaktan kaçınınız, davetiyeler elinde olanlar tarafından ö.m olarak iletilecektir.
.
Torrent dosya paylaşım sitesi gibi bir şey media fire gibi düşün ama daha farklı korsan olması ne indirdiğine bağlı.Bu konunun kilitlenmesi gerekmiyor mu torrent sitesi sonuçta? Korsan içerik indirimi.
Hanüz alamadım unutulmaz sa sevinirimersintas@hotmail.com.tr -- Davetiye olan varsa ve gönderirsen çok sevinirim.
Merhaba, bittürk davesi atarsan sevinirim. ersintas@hotmail.com.trtorrent-turk.de davetiyesi lazım arkadaşlar elimde bitturk.net davetiyesi var isteyene ondan verebilirim davetiye gönderene şimdiden teşekkür ediyorum.
stabbinq@hotmail.com
Merhaba gönderdim dostum umarım benim aradığım davetiyeyi de biri gönderir.Merhaba, bittürk davesi atarsan sevinirim. ersintas@hotmail.com.tr