muratguren
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
muratguren@outlook.com adresine rica edebilirmiyim. yüzüm güler belki
7 yıl önce senin sayende üye olmuştum bu harika siteye, nickini görünce tekrar teşekkür etmek istedimHerhangi bir torrent sitesinde Upload miktarı iyi olan birkaç kişiye davetiye yollayacağım. Bana ekran görüntüsü verin upload miktarınızı gösteren nickinizle birlikte.
kardeş bende de turknova davetiyesi var istersen.teşekkür ederim şimdidenHerhangi bir torrent sitesinde Upload miktarı iyi olan birkaç kişiye davetiye yollayacağım. Bana ekran görüntüsü verin upload miktarınızı gösteren nickinizle birlikte.
7 yıl önce senin sayende üye olmuştum bu harika siteye, nickini görünce tekrar teşekkür etmek istedim
Herhangi bir torrent sitesinde Upload miktarı iyi olan birkaç kişiye davetiye yollayacağım. Bana ekran görüntüsü verin upload miktarınızı gösteren nickinizle birlikte.
ahvet1971@gmail.combana gönderebilir misiniz?
en son turk seed e üyeydim. yurt dışına gittim bir süre, o arada beni hit run sebebiyle banlamışlar. mesaj da attım ama pek dikkate almadılar sanırım. oysa upload ım baya yüksekti. ratiom da. "thornxyz" nickname. gönderirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar oguzural@hotmail.com banada bir adet davetiye yollarsanız sevinirim aktif olarak turkseed kullanmaktayım. Ekli dosyayı görüntüle 39050
Ben de turktorrent.cc davetiye kodu alabilir miyim? cmelezoglu@gmail.com
Ben de turktorrent.cc davetiye kodu alabilir miyim? cmelezoglu@gmail.com
İptorrent ile türktorrent yada bittürk davetiyesi takas yapsak olurmu.terekeme@yahoo.combu site için davetiye gönderebilecek olana teşekkür ederim.
iptorrentste 1TB uploadım var, isteyen olursa ss atabilirim.
falseside20@hotmail.com
sa varsa alabilirmiyim alta ratiolarım var bunlar biraz eski şuan daha yüksekler isterseniz gösterebilrim.email : yoldas.recep.288@gmail.com
Ekli dosyayı görüntüle 39406
Ekli dosyayı görüntüle 39407Ekli dosyayı görüntüle 39408
eyw ustaDavetiye gönderildi.
Davetiye gönderildi.Sizden ricam mümkün olursa "Turktorrent" sitesine ait bir davetiye.
Selamlar / Saygılar
Ekli dosyayı görüntüle 39509
kenjurikenjuri@yahoo.com.tr
Çok teşekkür ederim.Davetiye gönderildi.