Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tam kardeşime davetiye gönderesim tuttu :) bi baktım davetiyecikler silindi. vip olacaz şimdi hemen. bedavaya her istediğini bulabildiğin siteler varken ben parayla sende vip olacam. hödükler.

XX...Ratio: 172.42 Bonus: 32,811.00 Yükleme: 602.78 GB İndirme: 3.50 GB Slot: 0

ozmorty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye için teşekkürler akşam evde kayıt işlemini tamamlıycam

dxfocus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turknova davetiyesi olan varmı karşılıgında torrenteagle torrentultra veya arena-tr verebilirim

dgkarayel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar davetiyeniz varsa bana da yollayabilirmisiniz gerçekten çok memnun olurum. Ratio konusunda bilinçli bir torrent kullanıcısıyımdır iyinlik yapan yere kötünlük gitmez... Şimdiden tşk ederim...

dkarayel@msn.com

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar davetiyeniz varsa bana da yollayabilirmisiniz gerçekten çok memnun olurum. Ratio konusunda bilinçli bir torrent kullanıcısıyımdır iyinlik yapan yere kötünlük gitmez... Şimdiden tşk ederim...

dkarayel@msn.com

Davetiye gönderildi.

Ayrıca davetiye isteyen arkadaşlar başka türk sitelerinde hesaplarınızı gösterir ekran görüntüsü gönderirseniz ratiosu iyi olanlara davetiye gönderebilirim :)

ahmet057

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent.eu davetiye göndermeyi yasakladı.Sadece vip üyelerin 1 davetiye hakkı var.

Er-soy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türktorrent davetiyesi alan arkadaşlar site kurallarına aykırı davrandığı taktirde kendisi ve davet eden kullanıcı ceza alacak. Ben 4 davetiye verdim geçtiğimiz haftalarda hepsi üye oldu ama yalnızca 2 arkadaş aktif üye villagermd be cemal6969 diğer iki arkadaş üyelikten sonra siteye giriş yapmamış.

Davetiye lazım, çok acil, nolur gibi ifadeler kullanıp davetiye isteyen ve sonrada ya siteye giriş yapmayan ya da daha kötü olanı indir-kaç yaparak siteyi sömürenlere davetiye göndermeye yazzık.

Er-soy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Turktorrent.eu davetiyesi olan arkadaşlar tanımadığınız insanlara davetiye gönderirken bir kez daha düşünün, onların aldığı cezalar sizinde siteden ceza almanıza ve hatta atılmanıza sebep olabilir.

Volecilaprator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende alabilirmiyim referans isterseniz. Dangerous__child_@hotmail.com
uw3vc.jpg