Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Millet sırf davetiye için üye olmuş foruma. Onlar davetiye isterken bizim istemememiz yakışı kalmaz. :) Ben de bir davetiye rica edebilir miyim acaba? erenberk_@hotmail.com

architectmat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mythness , ilk olarak davetiye gonderdigin icin tesekkurler. Yalniz ben siteye uyelik formumu doldurup uye olmama ragmen mailime onay linki gelmedi :( ve senden almis oldugum davetiye kodunu tekrar kullanamiyorum :( junk mail felan hepsinide kontrol ettim ama maalesef onay linki gelmedi :S Eger elinde varsa bir davetiye daha rica ediyorum.
Saygilar.

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Mythness , ilk olarak davetiye gonderdigin icin tesekkurler. Yalniz ben siteye uyelik formumu doldurup uye olmama ragmen mailime onay linki gelmedi :( ve senden almis oldugum davetiye kodunu tekrar kullanamiyorum :( junk mail felan hepsinide kontrol ettim ama maalesef onay linki gelmedi :S Eger elinde varsa bir davetiye daha rica ediyorum.
Saygilar.

giriş yapmayı denedin mi ?

mertnizami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bir davetiyede ben alabilir miyim varsa?mert_nizami_isik@hotmail.com

architectmat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
giriş yapmayı denedin mi ?

Evet giris yapmayi denedim ama hesabinizi aktiflestirmeniz gerek diye bir uyari ile karsilasiyorum :S Bir gun daha bekliyeyim onay mailini diyorum ama zaten iki gun gecti uzerinden Geleceginide sanmiyorum. Maili silmis olmam imkansiz outlookta! Herneyse sansim yaver gitmedi ne diyeyim :biggrin:
Saygilar.

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Türkiyenin en Büyük, En Kaliteli Ve en Seviyeli Torrent Sitesi

Sitemizde mini sohbetimiz Animasyon/Belgesel/ BoxSet/Dini Köşe/Müzik/ Türk Flimi/Divx Xvid/DVD-R/HD-HQ-PC-Oyun-Vcd/Mp4/Proğram/ gibi özellikler sahip bulunmaktadır