Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
banada bir arkadaş davetiye gönderebilir mi?

aliii35@mynet.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : aliii35@mynet.com yollandi

Not : Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemi kapatıp açıp yeni ip alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıyla kaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir.

Referans Kısmına rev6 yazmayı unutmayınız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

merhaba arkadaşlar bende bi davetiye gönderebilirmisiniz ??

gokhancy@hotmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : gokhancy@hotmail.com yollandi

Not : Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemi kapatıp açıp yeni ip alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıyla kaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir.

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar banada bir türktorent davetiyesi gönderebilirmisiniz mkutlu1970@hotmail.com teşekkürler

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mkutlu1970@hotmail.com yollandi

elvan sönmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da bir davetiye yollayabilir misiniz çok rica etsem,siteye giremiyorum bir türlü

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
davetiye gönderebilecek bir arkadaşımız varsa şimdiden teşekkür ediorum mail adresim resul@resulkeskin.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : resul@resulkeskin.com yollandi

Not : Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemikapatıp açıp yeni ip alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıyla kaydolmayı deneyiniz. Davetiyegeçerliliği 48 saattir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gençler bir davetiye de bana lütfen, şimdiden teşekkürler mertugrulyasa@yandex.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mertugrulyasa@yandex.com yollandi

Not : Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemikapatıp açıp yeni ip alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıyla kaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir.

despod01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar.eski turktorrent hesabımın şifresini falan unuttuğum için giriş yapamıyorum.bu yüzden rica etsem bana da bi davetiye gönderebilir misiniz? mail: despod1881@hotmail.com