Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

undying

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu yanlşlkla 28 gbyi 2.8gb zannedp bi film indrdm üstüne izine gidip geldğimde siteden atıldım:( türktorrent için davetiye kodu alablrsem sevinirm:)teşekkrler.. blacklide81@hotm

sarppolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica etsem ttoorreenntt@mynet.com adresine bir tane davetiye gönderbilirmisiniz? Teşekkürler
dy583.jpg

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda

Rica etsem ttoorreenntt@mynet.com adresine bir tane davetiye gönderbilirmisiniz? Teşekkürler
dy583.jpg

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ttoorreenntt@mynet.com yollandi

Bir davetiye de ben rica ediyorum Sevket_Erhat@hotmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Sevket_Erhat@hotmail.com yollandi

sametgurlek95@hotmail.com atılmıştı ama bazı nedenlerden giremedim 2 gün geçmiş onaylayamadım birdaha atabilrmisiniz şimdiden teşekkürler

davetiye 1 hafta geçerlidir 2 gün değil.

yahu yanlşlkla 28 gbyi 2.8gb zannedp bi film indrdm üstüne izine gidip geldğimde siteden atıldım:( türktorrent için davetiye kodu alablrsem sevinirm:)teşekkrler.. blacklide81@hotm

yalnız aynı adresle 2. kayıt olmuyor farklı mail ver.

sametgurlek95@hotmail.com atılmıştı ama bazı nedenlerden giremedim 2 gün geçmiş onaylayamadım birdaha atabilrmisiniz şimdiden teşekkürler
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sametgurlek95@hotmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : uur_tygr@hotmail.com yollandi

Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! Hatasını alan arkadaşların dikkatine!.

Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

scuboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaldıysa bir tane gönderebilirmisiniz..teşekkürler

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yavuz kardes Bu IP 78........... baska hesapta kullanılmıştır! Çift hesap kesinlikle yasaktır diyor ya ne yapmalıyım?

Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! Hatasını alan arkadaşların dikkatine!.

Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)