Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende davetiye alabilir miyim lütfen her zamanki gibi yine yararlı işler sdn de ;)

özel mesaj da atabilirsiniz mail de verebilirim şimdiden çok teşekkür ederim :)

mail adresini yaz. Otomatik kopyalanmasın istiyorsan arda boşluk yada (@) işaretini paranteze alıp msn yi burdan yaz

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : walky_talky14@hotmail.com yollandi

banada davetiye kodu yollayabilirmisiniz mus57000@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mus57000@gmail.com yollandi

Merhaba bana turktorrent davetiyesi gönderebilir misiniz

defacto.07@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : defacto.07@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : zaferr_16@hotmail.com yollandi

ben de bir davetiye rica edebilir miyim minezakari@yahoo.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : minezakari@yahoo.com yollandi

turktorrent davetiyesi elinde olan arkadaşlardan ricam lütfen usseker5888@hotmail.com adresine 1 adet davetiye yollamalarını rica ediyorum duyarlılığınız için şimdiden teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : usseker5888@hotmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : arjen_gs1@hotmail.com yollandi

banada bi davet atar mısınız lütfen m.bol05@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : m.bol05@hotmail.com yollandi

rica etsem bir tane davetiye de bana gönderebilir misiniz? dj_elcihad@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : dj_elcihad@hotmail.com yollandi

bana da bir tane turktorrent davetiyesi atarmısınız lütfen. mustafagyte@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafagyte@gmail.com yollandi

Merhaba :) bybacteri@hotmail.com Adresine davetiye atarmısınız lütfen :) Şimdiden teşekkür ederim.

Bu mail adresi ile kayıt olunmuş. Sanırım şifrenizi unuttunuz. yada banlandınız her halukarda başka davetiye yollayamayız.

bybacteri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl göndereceğime çok baktım fakat bulamadım :S yoksa bende banlanmak istemem. indirip silmiyorum hiçbirşeyi. Ratio nasıl arttırabilirim baktım fakat açıklayıcı bir anlatım yoktu. Seed Reseed nedir bilmiyorum? İndirdiğimi nasıl göndereceğimi söyleyen olursa tabiki yaparım.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nasıl göndereceğime çok baktım fakat bulamadım :S yoksa bende banlanmak istemem. indirip silmiyorum hiçbirşeyi. Ratio nasıl arttırabilirim baktım fakat açıklayıcı bir anlatım yoktu. Seed Reseed nedir bilmiyorum? İndirdiğimi nasıl göndereceğimi söyleyen olursa tabiki yaparım.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mythyslient@hotmail.com yollandi

İndirdiğin dosya torrent listesinde kalsın torrent kendisi gönderir. dosya konumunu değiştirme torrent açık kalsın. Ana sayfada sol menüde yararlı linkler var oradan bakabilirsin.

mest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderdim...

Davetiye gönderildi...

Davetiye Gönderildi,

Davetiye gönderildi...

Selam,

Davetiye mesajı geldi teşekkürler, fakat işyerinde Üyelik bilgilerini girerken elektrik kesildi, haftasonu olduğu için bekliyemedim. bu sabah girmeyi denediğimde, bı ıp no ıle daha önce giriş yapıldı mesajı veriyor ? yardım lütfen ?

mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar davetiye linkine tıkladım şu geldi : "Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!"
birkaç ay önce arkadaş gelmişti kendi hesabıyla girmişti PC den.heralde ondan dolayı çıkıyor yazı.modeme reset
attım,tünellerden zorladım yine aynısı oldu.yardımcı olursanız sevinirim :(

hakkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderebilir misiniz ?
2044292985.png

3. hakkurt2001 - et - hotmail.com

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bir tane davetiye alabilir miyim lütfen general_556@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : general_556@hotmail.com yollandi

arkadaşlar davetiye linkine tıkladım şu geldi : "Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!"
birkaç ay önce arkadaş gelmişti kendi hesabıyla girmişti PC den.heralde ondan dolayı çıkıyor yazı.modeme reset
attım,tünellerden zorladım yine aynısı oldu.yardımcı olursanız sevinirim :(

IP ile kayıt olunduysa ilk önce bilgisayardaki çerezleri yani internet geçmişini temizleyin. Sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve sonra açın (IP niz sabit değilse değişir ) Yeni IP ile kayıt olun. İşlen olmazsa bi kere daha tekrarlayın olmadı başka yerden kayıt olun.

Davetiye gönderebilir misiniz ?
2044292985.png

3. hakkurt2001 - et - hotmail.com

adresiniz hakkurt2001 (@) hotmail.com mudur? yoksa 3.hakkurt2001 (@) hotmail.com mu

mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : general_556@hotmail.com yollandi

IP ile kayıt olunduysa ilk önce bilgisayardaki çerezleri yani internet geçmişini temizleyin. Sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve sonra açın (IP niz sabit değilse değişir ) Yeni IP ile kayıt olun. İşlen olmazsa bi kere daha tekrarlayın olmadı başka yerden kayıt olun.

adresiniz hakkurt2001 (@) hotmail.com mudur? yoksa 3.hakkurt2001 (@) hotmail.com mu

tamamdır hocam sorun halloldu.teşekkürler.