K
bende davetiye alabilir miyim lütfen her zamanki gibi yine yararlı işler sdn de
özel mesaj da atabilirsiniz mail de verebilirim şimdiden çok teşekkür ederim![]()
bende davetiye alabilirmiyim walky_talky14@hotmail.com
banada davetiye kodu yollayabilirmisiniz mus57000@gmail.com
hani bana davetiyezaferr_16@hotmail.com
ben de bir davetiye rica edebilir miyim minezakari@yahoo.com
turktorrent davetiyesi elinde olan arkadaşlardan ricam lütfen usseker5888@hotmail.com adresine 1 adet davetiye yollamalarını rica ediyorum duyarlılığınız için şimdiden teşekkürlerimi bir borç bilirim.
arjen_gs1@hotmail.com tekrar teşekkürler
banada bi davet atar mısınız lütfen m.bol05@hotmail.com şimdiden teşekkürler
rica etsem bir tane davetiye de bana gönderebilir misiniz? dj_elcihad@hotmail.com
bana da bir tane turktorrent davetiyesi atarmısınız lütfen. mustafagyte@gmail.com
mythyslient@hotmail.com Adresine yollayabilirmisiniz?
Nasıl göndereceğime çok baktım fakat bulamadım :S yoksa bende banlanmak istemem. indirip silmiyorum hiçbirşeyi. Ratio nasıl arttırabilirim baktım fakat açıklayıcı bir anlatım yoktu. Seed Reseed nedir bilmiyorum? İndirdiğimi nasıl göndereceğimi söyleyen olursa tabiki yaparım.
Teşekkürler Olduğu gibi bırakınca oluyor yani?
Davetiye gönderdim...
Davetiye gönderildi...
Davetiye Gönderildi,
Davetiye gönderildi...
bir tane davetiye alabilir miyim lütfen general_556@hotmail.com
arkadaşlar davetiye linkine tıkladım şu geldi : "Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!"
birkaç ay önce arkadaş gelmişti kendi hesabıyla girmişti PC den.heralde ondan dolayı çıkıyor yazı.modeme reset
attım,tünellerden zorladım yine aynısı oldu.yardımcı olursanız sevinirim![]()
Davetiye gönderebilir misiniz ?
![]()
3. hakkurt2001 - et - hotmail.com
ikati51@gmail.com Hazal:wub:Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : illeqal_rapper@windowslive.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : rengin@gmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : general_556@hotmail.com yollandi
IP ile kayıt olunduysa ilk önce bilgisayardaki çerezleri yani internet geçmişini temizleyin. Sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve sonra açın (IP niz sabit değilse değişir ) Yeni IP ile kayıt olun. İşlen olmazsa bi kere daha tekrarlayın olmadı başka yerden kayıt olun.
adresiniz hakkurt2001 (@) hotmail.com mudur? yoksa 3.hakkurt2001 (@) hotmail.com mu
:wub:
ikati51@gmail.com Hazal:wub: