Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : serihat44@gmail.com yollandi
çook çook tşekkür ederim günlerdir bazı sitelerde yalvarıyorum ama gelen giden yoktu tşk ederim
indirme limitlimi pek bilmiyorumda bi yardımcı olursan daha çok sevinirim
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : maremania45@hotmail.com yollandimerhabalar rica etsem davetiye yollayabilir misiniz?
maremania45@hotmail.com
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : serihat44@gmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mesutzeytin@gmail.com yollandi.2 Gün önce gene böyle zeytin olan birisine gönderdiydim ama herhalde bu başka zeytindavetiye alabilir miyim rica etsem : ?
mesutzeytin@gmail.com
Şimdiden çok teşekkürler....
Sağlıcakla kalın...
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : polismehmet@tnn.net yollandiACİLLL DAVETİYE! polismehmet@tnn.net TEŞEKKURLER.
Kardeş forumu hiç takip etmediğin belli oluyor,biraz foruma baksaydın kayıtlı gibi görünenler için:önce çerezleri bir güzel temizleyin,sonra modemi resetleyin,sonra kayıt olmayı deneyin önerilerini görürdün.Olana kadar dene illaki olur,olmazsa değişik browser ile deneUzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
Bu ne benim üyeliğim yok ki![]()
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : serdarbayram_17@hotmail.com yollandiKardeş bana da gönderir miisn?
Mail adresim: serdarbayram_17@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yns.1767@hotmail.com yollandiDavetiye alabilir miyim ?
Adres : yns.1767@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sinsen0@yahoo.co.uk yollandiDavetiye alabilir miyim ?sinsen0@yahoo.co.uk
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : teknogezginim@gmail.com yollandi.O sitede davetiye sistemi çalışıyormu haberim yokAbicim bana da yollar mısın:
teknogezginim@gmail.com
Ustam bir de trteam.net davetiyesi dağıtıyor musunuz veya ilerde dağıtma ihtimaliniz var mı?
Şimdiden teşekkürrler...
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : furkan630@gmail.com yollandi.Bol bol paylaşım lütfenfurkan630@gmail.com bir davetiye de ben alabilirmiyim
tesekkürler....
Seninle beraber yukarıdaki 4 kişinin davetiyesi tamamdır,lütfen bol paylaşımlar