Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

AlBundy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba

bana da lütfen

biurosaturn[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

antelope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir davetiye de ben rica edebilir miyim? :)

helisiantelope[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buradaki arkadaslar genelde copy & paste ettikleri icin davetiye icin email adresinizi belirtirken dikkatli yazmalisiniz, örnegin cogu kisi [MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com yaziyor. bu email i kabul etmez davetiye sistemi, [MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com yazmaniz gerekiyor.

davetiye üzeri üye olamiyorsaniz, yani bu ip ile üye olamiyorsaniz, ip cakismasina denk gelmissinizdir banlanan bir üye ile. bu durumlarda modeme restart atarak ip degisimi saglamaniz gerekir, öyle üye olabilirsiniz.

sekaseka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir tane de ben alabilir miyim.seka1980.30[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

bolu1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
içeri giriyorumda paylaşım yapmadığından hesabın kapatıldı diyor onun için davetiyeye ihtiyacım var zcanhakan[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com bu da olabilir

sonsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam o zaman daha da göndermiyorum

yok yok paylaşıma devam :) senden bir ricam olacak hatta.bir adet davetiye yi arkadasım adına isteyecegim.böyle bir istekle ilk defa karşılaşıyorsundur mutlaka :) bir adet davetiye sözü alırsam senden,daha sonra arkadasın e mailini özelden atarım sana.olur mu?

alper252

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
junkmaile gelen maili kontrol etmediğim için geç kalmışım. mümkünse tekrar davetiye yollarmısın ?

alpersahmay[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yok yok paylaşıma devam :) senden bir ricam olacak hatta.bir adet davetiye yi arkadasım adına isteyecegim.böyle bir istekle ilk defa karşılaşıyorsundur mutlaka :) bir adet davetiye sözü alırsam senden,daha sonra arkadasın e mailini özelden atarım sana.olur mu?
Neden olmasın kardeşim

--- Mesaj Güncellendi ---

junkmaile gelen maili kontrol etmediğim için geç kalmışım. mümkünse tekrar davetiye yollarmısın ? zaten o sebepten her davetiye gönderdiğim kişiye cevap yazıyorum davetiyenin zamanı geçmesin diye

alpersahmay@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com
kayıtlı görünüyorsun z

--- Mesaj Güncellendi ---

Merhabalar bi davatiye de bana gönderebilir misiniz? Rica etsem. vasilikoslovv@hotmail.com
tamamdır ratio ya dikkat lütfen

xslair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir tane davetiye alabilirmiyim. xslair[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com
Şimdiden teşekkürler.

Cgr06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 adet davetiyem var, seed oranlarını resim ile koyan arkadaslara gönderebilirm.