Türksat 1C den Türksat 4A ya geçiş

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gece 11 den beri bu konu üzerinde araştırma yaptım deneme yaptım olmadı
Goldmaster uydum var Türksat 1C sisteminde
Türksat 4A'ya nasıl geçeceğim yardımcı olur musunuz Bütün frekansları yazdım kanal aramaya gelince hiç kanal bulmuyor acil yardım bekliyorum

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
otomatik güncelleme bazı cihazlarda var..
yapacaklarınız:önce güncel frekansları bir yere not alın(listeleyin)sonra cihazınızın kurulum menüsünden kanal ekleme ile MANUEL olarak kanalları ekleyin..yayın olmayan TP leri silin..bazı cihazlar dolu olunca tıp veya kanal eklettirmiyor..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Youtube ye baksanız dolu video var nasıl yapılacagına dair goldmaster türksat 4 a kurulum yazdıgınızda bir sürü video çıkar.

Örneğin 1 tanesını koyayım [video=youtube;djQtcxOf0Dw]https://www.youtube.com/watch?v=djQtcxOf0Dw[/video]

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok arkadaşlar yok olmuyor kanal arama menüsüne giriyorum hiç kanal bulmuyor uydu modelim GoldMaster SAT 9400V CI uğraştım uğraştım sonuç yok Türksat 1C de kaldık varmı yardım edebilecek biri
Türksat 4A nın güncel 3 frekansı varmış hepsini giriyorum kanal bulmuyor lütfen yardım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kimisi varolan uyduyu sil yeni uydu ekle diyor kimisi uydu felan silme uydu üzerinden düzeltmeler yap diyor ikisini de deniyorum kanal çıkmıyor kaldık Türksat1C de yardımlarınızı bekliyorum