Velvetskin & the Crow
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
Kaliteli sitedir bitturk
Hocam kapandı demi Turknova? Domainde sorun vardı en son. Ekip hangi siteye geçti veya yeni site açacaklar mı?Türknova R.I.P
Sitenin amacı ne?açıldı
Aynen ne ki?Sitenin amacı ne?
Ben bu tarz bir siteye girmiştim torrent kaynıyor.Sitenin amacı ne?
Büyük bir ihtimal dosya paylaşım, torrent sitesi. Bu kadar niye gereksiz bi beklenti oluşmuş bilmiyorum ama benzer Türk siteleri var.Sitenin amacı ne?
Konu neden kilitlenmiyor o zaman?Ben bu tarz bir siteye girmiştim torrent kaynıyor.
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.Büyük bir ihtimal dosya paylaşım, torrent sitesi.
Ben sormuştum birisi beni çok fazla linçlemişti.Konu neden kilitlenmiyor o zaman?
Kim?Ben sormuştum birisi benim çok fazla linçlemişti.
Bir üye adı aklımda değil ben ve @Ram_kafasi nı linçlemişti.
Böyle bir konuyu daha raporlamıştım. Türktorrent diyeydi. Raporladım ama dönüş: "Eğer torrent link olsaydı konuyu kilitlerdik." diye bir dönüş yapmışlardı.Konu neden kilitlenmiyor o zaman?
Bak sen yönetim ekibimize, ben Levon beyin linkini verdiğim için 1 hafta ban alayım, bunlar 119 sayfa sefa sürsünlerBöyle bir konuyu daha raporlamıştım. Türktorrent diyeydi. Raporladım ama dönüş: "Eğer torrent link olsaydı konuyu kilitlerdik." diye bir dönüş yapmışlardı.
Aynen. Bazen bazı şeyleri saçma olabiliyor.Bak sen yönetim ekibimize, ben Levon beyin linkini verdiğim için 1 hafta ban alayım, bunlar 119 sayfa sefa sürsünler
Bak sen yönetim ekibimize, ben Levon beyin linkini verdiğim için 1 hafta ban alayım, bunlar 119 sayfa sefa sürsünler
Cidden saçmalık bu ya. O zaman crack, korsan yardım isteyenlerin konuları neden kilitleniyor?Site Davetiyeleri
Davetiye ile üye alımı yapan sitelerle ilgili paylaşımlar, bu bölüm üzerinden yapılıyor.forum.shiftdelete.net