Turknova.net Davetiye Dağıtımı

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
  • Üye alımı sadece davetiye ile yapılmaktadır :(
  • Kısa bir süre için admin[a-t]turknova.net adresine mail kabul etmemekteyiz.
yanlışın var sanırım.

Sen bi konuda ratio örneği paylaştın değil mi? emailini gönder özelden davetiye yollıyayım

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kayıt oldum bi türlü onaylattırmadım onay kodu felan hepsi doğru ama hata veriyor sayfa

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ben neredeyse tüm torrent sitelerine üyeyim. bilgi amaçlı yazmıştım ben. torrentleech varsa alabilirim ama o yok.

grdlsv@gmail.com

Ben de daha bugün torrent leech e üye oldum.Ama hakikaten zor upload başlangıc 0 upload veriyor :) işin enterasanı bir şey indirmeden cross seed bile giremiyorum bekleme veriyor ratio inf olduğu için.ratio 0.??? ise bekleme süreleri mevcut eğer seedbox sın varsa .googleye torrent davetiyeleri yaz malum siteye üye ol orada istediğin daveteyeyi referansına göre alabilirsin

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de daha bugün torrent leech e üye oldum.Ama hakikaten zor upload başlangıc 0 upload veriyor :) işin enterasanı bir şey indirmeden cross seed bile giremiyorum bekleme veriyor ratio inf olduğu için.ratio 0.??? ise bekleme süreleri mevcut eğer seedbox sın varsa .googleye torrent davetiyeleri yaz malum siteye üye ol orada istediğin daveteyeyi referansına göre alabilirsin

kesin alırım da malum sitede davetiye istedi:D boxum var uploaderim zaten bu ara rip işine de giricem bakalım bulabilirsek üye olacaz olamazsakta bir kaybımız yok şuan:D

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kesin alırım da malum sitede davetiye istedi:D boxum var uploaderim zaten bu ara rip işine de giricem bakalım bulabilirsek üye olacaz olamazsakta bir kaybımız yok şuan:D

Mail at adminlere davetiye verirler malum sitenin .Üye olup 25 mesaj yaz sonra istediğin davetiyeyi iste.

goker35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaldıysa bende bir tane alabilirmiyim system35@windowslive.com
lpqpp.png

ddream66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ucanozdemir@gmail.com davetiye gönderebilirseniz memnun oluyrum teşekkürler simdiden. daha onceden msj atmıstım ancak spam mailleri toplu sildigim için atıldıysa bile elime ulasmadı rica ediyorum.

zipkin1971

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili Daywalkerr bir davetiye almam mümkünmüdür acaba ? Şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zipkin71@gmail.com