Site üyelikler şu an açık...
yanlışın var sanırım.
- Üye alımı sadece davetiye ile yapılmaktadır
- Kısa bir süre için admin[a-t]turknova.net adresine mail kabul etmemekteyiz.
ben neredeyse tüm torrent sitelerine üyeyim. bilgi amaçlı yazmıştım ben. torrentleech varsa alabilirim ama o yok.Sen bi konuda ratio örneği paylaştın değil mi? emailini gönder özelden davetiye yollıyayım
siteye bir mesaj at sorununla ilgili cevap alırsın sistemsel hatadır.kayıt oldum bi türlü onaylattırmadım onay kodu felan hepsi doğru ama hata veriyor sayfa
ben neredeyse tüm torrent sitelerine üyeyim. bilgi amaçlı yazmıştım ben. torrentleech varsa alabilirim ama o yok.
grdlsv@gmail.com
Ben de daha bugün torrent leech e üye oldum.Ama hakikaten zor upload başlangıc 0 upload veriyorişin enterasanı bir şey indirmeden cross seed bile giremiyorum bekleme veriyor ratio inf olduğu için.ratio 0.??? ise bekleme süreleri mevcut eğer seedbox sın varsa .googleye torrent davetiyeleri yaz malum siteye üye ol orada istediğin daveteyeyi referansına göre alabilirsin
kesin alırım da malum sitede davetiye istediboxum var uploaderim zaten bu ara rip işine de giricem bakalım bulabilirsek üye olacaz olamazsakta bir kaybımız yok şuan
![]()