TurkNet! ile ilgili sıkıntılarım.

Bu konuyu okuyanlar

Bomba1071x

Öğrenci
Katılım
26 Ekim 2017
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Bu başlığı açtım çünkü turknet kadar berbat bir sağlayıcı görmedim. Varsa sıkıntısı olan arkadaşlar yazsın herkes görsün. Belki burdaki mesajlar Turknetin kulağına gider de adam olur kendilerine çeki düzen verirler.

1) sitelerindeki tahmini hız yalan. 16 mbps adsl bağlattık, site de sorgu yapınca 10mbps alırsınız diyordu siteleri ancak 5-6 mbps hız alıyoruz!
2) saha ekipleri çok kötü eve interneti bağlamaya gelemdiler bunu kaç defa şikayet ettim. Turknet den bana dönüş ise geldiler şeklinde idi. İnterneti biz kendimiz bağladık. Ayrıca bağlatmamız 2 ay sürdü turk telekom ile de alt yapıda bir sürü sıkıntı yaşadırlar.
3)son ödeme tarihinde ödeme yapmama karşın , son ödeme günü internetim kesildi, yeniden açma bedeli olarak da 24tl ceza kestiler.
4) lanet olası müşteri hizmetleri midir çağrı merkezi midir asla arayınca biriyle görüşemiyorsunuz, habire size diyor ki sıkıntınızı online işlemlere yazın biz sizi ararız. Ama gel gör ki online işlemlerde de destek kaydı açamıyorsun. Sıkıntını asla ileteyorsun.
5)internet kullanmamışız o ayın yarısında bunu turk net e iletiyoruz. Faturamız neden tam geldi düzenleyin diye. Olmaz yapamayız önümüzdeki aya diyor. Kardeşim ben belki önümüzdeki ay iptal edecem sen benim kullanmadığım internetin bedelini benden neden alıyorsun.


Valla turk net ‘i asla tavsiye etmem. Varsa başka sıkıntısı olan yazsın.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bu arada internet hızının 16mbps olduğu tarife de 16 gelmeyeceğini biliyorum. Daha öncede kullanmıştım başka sağlayıcı 16lık internet 10-12 geliyordu eve. Şimdi turk net ile 5-6
 
Son düzenleme:
Üst