Turknet'in verdiği ZTE ZXHN H267N modeminden memnunum şimdilik. Fiber desteği yok ama vdsl desteği var ve 180 lira gayet uygun geldi. Çekim performansı da önce kullandığım airties 5453 ile aynı.konularda gayet olumlu şeyler de yazıyor. süperonline de burada aynı altyapıyı kullanacak ve türknet gibi fiyat da veremeyecek.
ben bi modem seçeyim de başvuru evraklarını göndereyim.
modem veriyorlar mı yav? öyle demediler hiç. neyse, asus modemlere bakıyorum hocam. ttnete de geçince fiberi desteklesin hiç değilse.Turknet'in verdiği ZTE ZXHN H267N modeminden memnunum şimdilik. Fiber desteği yok ama vdsl desteği var ve 180 lira gayet uygun geldi. Çekim performansı da önce kullandığım airties 5453 ile aynı.
Suoeronline fiber yoksa Türknet ı tek geçerim.Türknet rezaleti
Türknet Elazığ Kullanıcıları Yorumları
TurkNet Hizmet Kalitesi
Türknet Adsl Ne zaman Aktif olur?
bunlara baktın mı? www.superonline.net varken bu çomarlara bakmam...
kimse modemi hayrına vermiyor. modem verse fiyatı artıracak. bence gerek yok.modem vermeden nasıl hizmet vericekler kaliteli hizmet vedklerini iddia ediyorsa mecburen verecek mesela bizde airties air 6271kn modem var onunla 50mbps'yi rüyanda görürsün...
Taahhüt olmadığı için modemin parasını peşin alıyorlar.kimse modemi hayrına vermiyor. modem verse fiyatı artıracak. bence gerek yok.
air 6271kn ile o interneti kullanamaz ki zaten 5-10liralık modem bu air 6271kn satmaya kalkınca bakkal uncle burun kıvırdı...kimse modemi hayrına vermiyor. modem verse fiyatı artıracak. bence gerek yok.
Bunun yanında hg253s modem olarak durabilir mi sence
gittikçe daha çok Huawei HG253s'e benzemiş anten koymayı unutmuşlar...
Antene bu kadar takmayın. Airties'ın 2 antenli modemi ile ZTE'nin antensiz modemi aynı sinyal gücüne sahip.
gittikçe daha çok Huawei HG253s'e benzemiş anten koymayı unutmuşlar...
o telefon süremiyor hg253s 2 tane telsizi sürüyor birde kaboluyu kabaca 3 tel paralel gigaset ve sagemco...Bunun yanında hg253s modem olarak durabilir mi sence
şimdi, iyi mi bu modem, alak mı ?Bunun yanında hg253s modem olarak durabilir mi sence
Modemin kullanıcılarına sormak lazım kronik bir sorunu var mı çekişi nasıl filan, hangi modem olursa olsun kullanıcılarına sormakta fayda var. Ben bu modemi kullanmadığım için pek bilgi sahibi değilim ama airties'in şuan satıştaki en üst model bu diye gördüm.şimdi, iyi mi bu modem, alak mı ?
valla tam odamın karşısında ki duvarda %94-100 arası çekim gücü var veezy200'ün 5TL'ye almıştım hg253s'işimdi, iyi mi bu modem, alak mı ?
Bizde o küçük alet yok. Fiber kullanıyoruz, bize cat6 ile geliyor internet.o hg253s sadece router modem değil optikin girdiği superonline yazan zavazingosuz hiçbir işe yaramıyor...
o sistem büyük sayıda kullanıcı olan yerlere yaplıyor olabilir bizim apartmanda 14 daire ve +2 var o sitede optikle bizdekini yapmaya kalksalardı teknik elemanlar balataları sıyırırdı...Bizde o küçük alet yok. Fiber kullanıyoruz, bize cat6 ile geliyor internet.
Turkcellde dsmartta aynı şey.Hızını veriyorlar ama 8mbps 50 gb kotaya biri 60 diğer 65 tl istiyor.Tahadüt yokmuş ilk ay denemekten zarar gelmez Olmadı iptal eder başka arayışlara geçerimTürknet pişmanlıktır. Geçmeyin derim. Müşteri hizmetleri desteği sıfır. Ne zaman arasam meşgul çalıyor. Hızım normalde 16mbit ama son 1 aydır 5 mbit veriyorlar. 6-7 kez aradım yaptıkları tek şey "modemi güncelliyoruz" diyip modemi resetlemek. Kendilerine e mail yoluyla da ulaşmaya çalışmıştım 1 ay önce ama maile de yanıt yok! Hızlı internet istiyorsanız Turkcellden şaşmayın derim