erenalisen
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 527
Bugün Gigafiber başvurumu yaptım tüm başvuru sürecini ve internet bağlandıktan sonraki hız testini sizlerle bu konu üzerinden paylaşacağım.
Merak ettim.Bugün Gigafiber başvurumu yaptım tüm başvuru sürecini ve internet bağlandıktan sonraki hız testini sizlerle bu konu üzerinden paylaşacağım.
Hayır 99 Tl ödeyeceğim 1000mbps download 1000mbps upload ve ilk 1 ay bedavaVay be. İnşallah milyor milyar paralar ödemiyorsundur![]()
Hepsini paylaşacağımMerak ettim.
Bu kadar ucuz olması beni biraz düşündürmedi değil. nasıl bu kadar ucuz? Biz bile 16 mbps hıza 135 tl ödüyoz. İlginç ?Hayır 99 Tl ödeyeceğim 1000mbps download 1000mbps upload ve ilk 1 ay bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsini paylaşacağım
türk net herkese 99 liraya alabileceğiniz en yüksek hızı veriyor. Bende 35 mbps var 99 lira. fiber olsaydı 100 alabilirdim.Bu kadar ucuz olması beni biraz düşündürmedi değil. nasıl bu kadar ucuz? Biz bile 16 mbps hıza 135 tl ödüyoz. İlginç ?
Hayırlı Olsun! ?Bugün Gigafiber başvurumu yaptım tüm başvuru sürecini ve internet bağlandıktan sonraki hız testini sizlerle bu konu üzerinden paylaşacağım.
bide başka internet kullanıyorsan türknet cayma hakkının 200 tl sini karşılıyomuştürk net herkese 99 liraya alabileceğiniz en yüksek hızı veriyor. Bende 35 mbps var 99 lira. fiber olsaydı 100 alabilirdim.
evet öyle.bide başka internet kullanıyorsan türknet cayma hakkının 200 tl sini karşılıyomuş
Hayırlı olsun, nerede yaşıyorsun. Ben Kadıköy'ün göbeğinde bulamıyorum bu Gigafiberi....Bugün Gigafiber başvurumu yaptım tüm başvuru sürecini ve internet bağlandıktan sonraki hız testini sizlerle bu konu üzerinden paylaşacağım.
Avcılar cihangirde yaşıyorum hemde en göbek olmayan yerinde yaşıyorumHayırlı olsun, nerede yaşıyorsun. Ben Kadıköy'ün göbeğinde bulamıyorum bu Gigafiberi....
Kardeşim lütfen sonuçları atar mısın? Gözümüz hız görsün.Avcılar cihangirde yaşıyorum hemde en göbek olmayan yerinde yaşıyorum
Ne bu Avcılar yeni megakent merkezi falan mıAvcılar cihangirde yaşıyorum hemde en göbek olmayan yerinde yaşıyorum
Ben küçükçekmecedeyim bize de teklif ettiler annem uykulu halde kabul etmemiş dbwhnwqjNe bu Avcılar yeni megakent merkezi falan mıTürkNet neden oradan vermeye başladı bunu merak ettim.
Bu kadar ucuz internete güven olmaz bence. Tabi 80 liraya 16 mbps almaktansa bu daha mantıklı.Ben küçükçekmecedeyim bize de teklif ettiler annem uykulu halde kabul etmemiş dbwhnwqj
Zaten kabul etmezdi
Herkes gibi o da işkillenirdi durumdan
Söyliyim bizi de alsınlar gigafiber e
Bu arada anlık hız düşüşleri vs arttı mı
Eğer arttıysa değmez çünkü
Sadece yeni binalardan sanırsam oturduğum bina 5 senelik ve burada maksimum (istisnalar hariç) hep yeni binalara veriyorlar bu altyapıyıNe bu Avcılar yeni megakent merkezi falan mıTürkNet neden oradan vermeye başladı bunu merak ettim.
biraz daha oyna çıkar belki hızBen de altyapı kablosu ile oynadıktan sonra 40 Mbps değerini gördüm diye evde şımarıyorum.
Normalde apartmandaki herkes 100 Mbps alabiliyor ama bizde sorun var.
100 Mbps olan paketi kullanıyorum ama altyapımda sorun var. Servise yaptıracağım.biraz daha oyna çıkar belki hızüstat paket hızını bilmiyormusun sen?
Adresimi sorgulayınca bu şekilde çıkıyor ve başvuru yaparken de 99 Tl olduğunun altını çizdiler zaten tahahhüt denen bişey yok yok türknette eğer fahiş bir fiyat çıkarsa iptal ederim99 tl diyorsun.sıfır arada bi yerde olmasın. yani 99 tl ye 1000 up-down olma< gibi. belkide 1000 hızlarını görmeyeceksin belkide 99 tl değil. dediğin gibiyse iyi bana olmaz gibi geldi sadece.
? ÇOK ŞANSLISINIZ! ?Adresimi sorgulayınca bu şekilde çıkıyor ve başvuru yaparken de 99 Tl olduğunun altını çizdiler zaten tahahhüt denen bişey yok yok türknette eğer fahiş bir fiyat çıkarsa iptal ederim![]()
bence önce pc nde kaç alıyorsun ona bakıcaktın. örnek: yavaş yavaş artıracaksın. bi anda artırmak hem kampanyalardan faydalanmanı sağlamıyor az az. sonuçta müşteri hizmetleri seni her anlaşma sonu arayacak. kanpanya sunucak.100 Mbps olan paketi kullanıyorum ama altyapımda sorun var. Servise yaptıracağım.
Alabileceğim değerleri biliyorum zaten, amatör değilim. Önceden bir sürü ISS değiştirdim.bence önce pc nde kaç alıyorsun ona bakıcaktın. örnek: yavaş yavaş artıracaksın. bi anda artırmak hem kampanyalardan faydalanmanı sağlamıyor az az. sonuçta müşteri hizmetleri seni her anlaşma sonu arayacak. kanpanya sunucak.
dostum resimdeki şey. telemarket satıcılarının yaptığı gibi olmuş. bize reklam değil .speed test de ekran görüntüsü olsa daha iyi olur.Adresimi sorgulayınca bu şekilde çıkıyor ve başvuru yaparken de 99 Tl olduğunun altını çizdiler zaten tahahhüt denen bişey yok yok türknette eğer fahiş bir fiyat çıkarsa iptal ederim![]()
alt yapı desteklemiyorsa neden 100 aldınki? ben sadece soruyorum yanlış anlamaAlabileceğim değerleri biliyorum zaten, amatör değilim. Önceden bir sürü ISS değiştirdim.![]()
verdikleri indirimlere bakılırsa. bedavaya geliyor senin internet.Adresimi sorgulayınca bu şekilde çıkıyor ve başvuru yaparken de 99 Tl olduğunun altını çizdiler zaten tahahhüt denen bişey yok yok türknette eğer fahiş bir fiyat çıkarsa iptal ederim![]()
Benim hala başvuru işlemlerim devam ediyor internetim daha bağlanmadı bağlanıldığı zaman atacağım hız testi sonucudostum resimdeki şey. telemarket satıcılarının yaptığı gibi olmuş. bize reklam değil .speed test de ekran görüntüsü olsa daha iyi olur.
alt yapı desteklemiyorsa neden 100 aldınki? ben sadece soruyorum yanlış anlama![]()
Yok destekliyo diye almış alt yapıları bozukmuş bimeden yani ve zaten yaptıracam diyodostum resimdeki şey. telemarket satıcılarının yaptığı gibi olmuş. bize reklam değil .speed test de ekran görüntüsü olsa daha iyi olur.
alt yapı desteklemiyorsa neden 100 aldınki? ben sadece soruyorum yanlış anlama
verdikleri indirimlere bakılırsa. bedavaya geliyor senin internet.![]()
hani farklı sorun çıkarsa iptal ederim demişsin ya. inşallah sorun çıkarsa hemen iptal edebilirsin. tabi asıl sorun sattıkları gibi .iptal işlemlerini o hızda yapamıyorsun.Adresimi sorgulayınca bu şekilde çıkıyor ve başvuru yaparken de 99 Tl olduğunun altını çizdiler zaten tahahhüt denen bişey yok yok türknette eğer fahiş bir fiyat çıkarsa iptal ederim![]()
İlk defa uploadın downloaddan yüksek olduğunu gördümBenim hala başvuru işlemlerim devam ediyor internetim daha bağlanmadı bağlanıldığı zaman atacağım hız testi sonucuBu resimde kullanan birine ait 1000e1000