- Konuyu başlatan
erenalisen
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 527
Güncelleme: Şuanda wifiden 5ghz üzerinden aldığım hız stabil şekilde 400download 500upload şeklinde ping:2ms jitter:0ms loss%0
Zaten tam 1 gigabit olmaz ama en az 600 olması lazım bence hemen yarın ara bakalım ne diyecekler? yeni bağlantıyla alakası yoktur herhaldeGüncelleme: Bugün ekipler kurulumu gerçekleştirdiler. Şuanlık sanırsam yeni bağlantı olduğu için 100mbps üstünü göremedim daha bir kaç hafta süre geçtikten sonra eğer garanti ettikleri 750mbps hızları göremezsem müşteri hizmetlerini arayacağım.
Ortalama 800-900 arası görülüyor ama bu hız Wi-Fi'da biraz daha düşecektir.Zaten tam 1 gigabit olmaz ama en az 600 olması lazım bence hemen yarın ara bakalım ne diyecekler? yeni bağlantıyla alakası yoktur herhalde
Wifiden olduğu için yeterli bir hız zaten vede tam 1000 olmayacağını herkez biliyorduZaten tam 1 gigabit olmaz ama en az 600 olması lazım bence hemen yarın ara bakalım ne diyecekler? yeni bağlantıyla alakası yoktur herhalde
Bende dün geçtim sebebi taahütlü olmayışı..Bugün başvurumu vererek türknet gigafibere geçiş yaptım ayın 4. günü gibi kuruluma geleceklerini söylediler hız testini paylaşacağım paket içeriğim 1000mbps download 1000mbps upload + zyxel vmg8623-t50b ayda 99 tl ödeyeceğim.
İyi bir router ve iyi bir Wi-Fi kartıyla daha yüksek hızları da alabilirsiniz.Güncelleme: Şuanda wifiden 5ghz üzerinden aldığım hız stabil şekilde 400download 500upload şeklinde ping:2ms jitter:0ms loss%0