Türknet Abonelik İptali Yapmıyor!

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
İnternet aboneliğini iptal için mail atıyorum: Ek olarak dilekçe de var kimlik fotokopili imzalı. Tüm bilgiler doğru ama iptal talebinizi alamadık diyorlar. Şimdi yine attım ve cevap gelmiyor. Nasıl iptal edeceğim kabul etmiyorlar?

GeForce ☾★

Doçent
Reaksiyon puanı
862
Şikayette bulunur musunuz Biz Şikayet ettik 1 aydır yapmıyorlardı yaptılar btk ya edin

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
ŞikayetVar'a yazın büyük ihtimal çözülür.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Verin hocam güvenlidir. Örneğin TürkNet size ulaşacağı zaman o numaradan ulaşacak.
Bakalım ulaşacaklar mı? Hemen oluşturup linkini bırakacağım.

• Beğen
Reactions: bwr

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bir kere türknet iptali için faks çekmiştim tam 5 iş günü içerisinde iptal etmişlerdi. 4-5 ay önce yanlış birşeyler yapıyor olabilirsiniz.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Herhangi bir işlemi yanlış yapıyor olabilirsiniz demek istiyorum. Bende iptal için başvuru yaptığımda 1 hafta içerisinde iptal ettiler.
Anlatayım siz de yanlışı söyleyin.
Başlık olarak ..... abone no yazdım (başlıkta başka bilgi yazmasın demişler)
İçeriğe e posta adres tel no abone no ad soyad yazdım.
Ek olarak türknet sisteminden de bilgilerin resmini kimlik fotokopisini önlü arkalı ve imzayı gönderdim.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Anlatayım siz de yanlışı söyleyin.
Başlık olarak ..... abone no yazdım (başlıkta başka bilgi yazmasın demişler)
İçeriğe e posta adres tel no abone no ad soyad yazdım.
Ek olarak türknet sisteminden de bilgilerin resmini kimlik fotokopisini önlü arkalı ve imzayı gönderdim.
Bildiğim kadarıyla kimlik imza vs onları mail olarak göndermen gerekiyor. 10MB geçmemesi gerek.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Bildiğim kadarıyla kimlik imza vs onları mail olarak göndermen gerekiyor. 10MB geçmemesi gerek.
Mailden ek olarak gönderin yazıyor. JPEG formatında ve boyutlar 50 kb 100 kb. MB bile değil.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Mailden ek olarak gönderin yazıyor. JPEG formatında ve boyutlar 50 kb 100 kb. MB bile değil.
Türknete kayıt olduğun mail ile yollayacaksın aynı mail içerisinde fotoğrafları ve iptal dilekçesini koyacaksın, ve başlığa abone numarasını yazıp yollayacaksın. Bu şekilde mi yaptın?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Türknete kayıt olduğun mail ile yollayacaksın aynı mail içerisinde fotoğrafları ve iptal dilekçesini koyacaksın, ve başlığa abone numarasını yazıp yollayacaksın. Bu şekilde mi yaptın?
Evet kayıt olduğum mail. Başlık abone numarası. Fotoğraf olarak istemişler dilekçeyi de o yüzden yazıp ekran alıntısıyla resmini aldım. JPEG formatına geçirip yolladım.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Evet kayıt olduğum mail. Başlık abone numarası. Fotoğraf olarak istemişler dilekçeyi de o yüzden yazıp ekran alıntısıyla resmini aldım. JPEG formatına geçirip yolladım.
İmza falan attınız değil mi? Kağıda yazıp fotoğrafını yüklemeniz gerek diye biliyorum.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
İmza falan attınız değil mi? Kağıda yazıp fotoğrafını yüklemeniz gerek diye biliyorum.
Dilekçe dediğim iptal talep ediyorum yazdım. sonra memnun değilim iptal talep ediyorum yazdım. İki şekilde de worde yazıp ekran alıntısıyla gönderdim. İmzayı da kağıda atılı halinin resmini çektim ve worde ekledim. Hepsini ekran alıntısıyla alıp JPEG yaptım sonra da gönderdim.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
İnternet aboneliğini iptal için mail atıyorum: Ek olarak dilekçe de var kimlik fotokopili imzalı. Tüm bilgiler doğru ama iptal talebinizi alamadık diyorlar. Şimdi yine attım ve cevap gelmiyor. Nasıl iptal edeceğim kabul etmiyorlar?
Adamlar büyüdükçe şikayetlerde arttı. Şikayetvar.com a yaz belki bir sonuç çıkar.

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Umut dilekçeyimi kabul etmiyorlar? Ben sana türknet için yazdığım dilekçenin fotosunu atayım. Benim turknette hesabım açık, telefonuma iptal mesajı gelmişti ama. bide aktivasyon yapan ekibe canlı canlıda sordum aboneliğiniz iptal edildi dediler. Ama turknet online işlemlere girebiliyorum :D

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Umut dilekçeyimi kabul etmiyorlar? Ben sana türknet için yazdığım dilekçenin fotosunu atayım. Benim turknette hesabım açık, telefonuma iptal mesajı gelmişti ama. bide aktivasyon yapan ekibe canlı canlıda sordum aboneliğiniz iptal edildi dediler. Ama turknet online işlemlere girebiliyorum :D
Evet kabul etmiyorlar. Bir atarsan bakayım. Arayacağız dediler arayan yok.
Adamlar büyüdükçe şikayetlerde arttı. Şikayetvar.com a yaz belki bir sonuç çıkar.
Yazdım yarın BTK'ya başvuracağım.