muhendisbey
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
"
Site alpha aşamasındadır"
Alpha aşaması neymiş ya? Beta yı duydum da, bu yeni mi çıktı

Arkadaşım eski başlıktan devam ettirdi moderatörler. Çok eski başlıktan devam ediyoruz. Şu an Beta aşamasından çıkmak üzere"Site alpha aşamasındadır"
Arkadaşım başlık yeni değil, çok eski şu an beta aşamasından da çıkmak üzere."Site alpha aşamasındadır"
Saf fikir, saf yenilik, bekleyemeyeceğimiz kadar uzakta olabilir, onun yerine var olanı iyileştirmeyi seçtik.
Projenin başını çeken adam nasıl böyle bir açıklama yapabilir anlamadım. Quup'u geniş olarak tanımlayan, proje sahibinin bir yazısını buldum ve diğer atıfta bulunduğu sosyal mecraların ya da mecranın ki yani twitter'ın birebir kopya ürünü olmuş.
soru şuydu: alpha aşaması neymiş ki? yani hazırlık aşamasındaki siteler beta aşamasında olurlar sanıyordum, alpha aşaması ismini ilk defa duydum. anladın şimdi sanırım beniArkadaşım başlık yeni değil, çok eski şu an beta aşamasından da çıkmak üzere.
soru şuydu: alpha aşaması neymiş ki? yani hazırlık aşamasındaki siteler beta aşamasında olurlar sanıyordum, alpha aşaması ismini ilk defa duydum. anladın şimdi sanırım beni![]()
Önce Alpha olur, sonra Beta.
Aynen, arkadaş biliyor işte. Her yazılımın geliştirme aşamaları vardır. Hiç bir proje al bitti diye sunulmaz. Sonuçta bir sürü bug ortaya çıkabilir.Önce Alpha olur, sonra Beta.
Sanki Oblogi gibi farklılık gösteren bir şey yapmışta, ben yeriyorum. Bi fark yok ortada. Sen siteyi körü körüne savunmaya kilitlenmişsin, bu yüzden üçüncü cevap yazıp daha da uzatacak değilim.
Davetiye sistemi kalkalı çok oldu. Konu başlığı eski mecburen davetiye varmış gibi görünüyorarkadaşlar ben davetiyesiz falan üye oldum![]()