Türkiye'nin Sosyal Ağı | quup.com

muhendisbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"
Site alpha aşamasındadır"
Alpha aşaması neymiş ya? Beta yı duydum da, bu yeni mi çıktı :D

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
“Saf fikir, saf yenilik, bekleyemeyeceğimiz kadar uzakta olabilir, onun yerine var olanı iyileştirmeyi seçtik.”

Projenin başını çeken adam nasıl böyle bir açıklama yapabilir anlamadım. Quup'u geniş olarak tanımlayan, proje sahibinin bir yazısını buldum ve diğer atıfta bulunduğu sosyal mecraların ya da mecranın ki yani twitter'ın birebir kopya ürünü olmuş.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
"
Site alpha aşamasındadır"
Alpha aşaması neymiş ya? Beta yı duydum da, bu yeni mi çıktı :D
Arkadaşım başlık yeni değil, çok eski şu an beta aşamasından da çıkmak üzere.

“Saf fikir, saf yenilik, bekleyemeyeceğimiz kadar uzakta olabilir, onun yerine var olanı iyileştirmeyi seçtik.”

Projenin başını çeken adam nasıl böyle bir açıklama yapabilir anlamadım. Quup'u geniş olarak tanımlayan, proje sahibinin bir yazısını buldum ve diğer atıfta bulunduğu sosyal mecraların ya da mecranın ki yani twitter'ın birebir kopya ürünü olmuş.

Bilmeden araştırmadan her şeye kopya dersek biz Türkler yerimizde sayar dururuz.

muhendisbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım başlık yeni değil, çok eski şu an beta aşamasından da çıkmak üzere.
soru şuydu: alpha aşaması neymiş ki? yani hazırlık aşamasındaki siteler beta aşamasında olurlar sanıyordum, alpha aşaması ismini ilk defa duydum. anladın şimdi sanırım beni ;)

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sanki Oblogi gibi farklılık gösteren bir şey yapmışta, ben yeriyorum. Bi fark yok ortada. Sen siteyi körü körüne savunmaya kilitlenmişsin, bu yüzden üçüncü cevap yazıp daha da uzatacak değilim.

azkader

Asistan
Reaksiyon puanı
0
insan ask.fm den sıkılıyor bu siteden hayli hayli sıkılır insan ilerisi için bir işik yakmayan site bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sanki Oblogi gibi farklılık gösteren bir şey yapmışta, ben yeriyorum. Bi fark yok ortada. Sen siteyi körü körüne savunmaya kilitlenmişsin, bu yüzden üçüncü cevap yazıp daha da uzatacak değilim.

Bak dostum, ben bu forumda 2008 den beri varım, sdn'deki haberleri her gün takip ederim. Ortada iyi bir şey varsa bilirim. Varsa da desteklerim.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Adminler yeni başlığımı kilitlemeseydi iyiydi. quup çok ilerledi ve betadan çıkmak üzere. ayrıca ortada iyi bir şey varsa tabiki savunurum.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Düşünce güzel olabilir, niyet de güzel olabilir, ama farkı yok ki tutulsun.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
http://quup.com/ yeni KAŞİF sürümüyle beraber KANALLAR özelliğini de aktif etmiş durumda. :)

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Bence isim güzel quup akılda kalıcı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence isim güzel quup akılda kalıcı.

Kreasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uzun zamandır kullanıyorum, quup 0'dan bir sosyal ağ yaratmak yerine var olanı geliştiriyor, en doğrusu.

Takip etmek isteyenler olursa hesabım; http://quup.com/teknovagon

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Türkiye'nin demişler ama Türkiye'nin Türkçe'sinde "q" diye bir harf yok :)
Facebook - Nike,
quup - Nixe :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
godudu.com henüz yolun başındayken Facebook taklidi diye adminler konusunu kitlediler. Adamların geldiği nokta dudu.com ismine 1 milyon dolar yatırdılar ve şuan 5 milyondan fazla üyesi var. Destek olmuyorsanız köstekte olmayın. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Bugün varsın, yarın?

Bertolt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1-Site Kurman ve Bunu Türkiye İçin Bir Sosyal Paylaşım Ağı Yapman İyi Olmuş.
2-Twitter,Facebook Gibi Sitelere Rakip Olabilirsin. Bunun için O Butonları Kaldır.
2-Göz Yormayan Renkler Kullan.
4-İndex'in Gayet Başarılı Olmuş.
Sana 4 Tavsiyem Dikkate AL.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Siteye üye oldum karşıma onlarca Ankaralı Namık ve Yavuz Bingöl videoları çıktı geri kapattım :)

Yalpagan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Quup ? İsmi de Türkçe yapsalarmış keşke, o zaman "Türkiye'nin Sosyal Ağı" denebilirdi.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Madem Türkçe bir sosyal paylaşım sitesisin e bu isim ne :S keşke o da türkçe olsaydı

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Türkiye'de faaliyet gösteren bir sosyal ağın Türkçe isime sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Ulusal bir sosyal ağ değil sonuçta Twitter ve Facebook gibi.