Türkiye'nin Sosyal Ağı | quup.com

yener88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen bende davetiye alabilir miyim?

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
yeni mobil sürümü çok hoşuma gitti benimde öneririm şahsen :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben üye oldum da tam olarak bu sitede ne yapılıyor biri bi anlatıversin. :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
anonim olarak sosyalleşiyorsun:) kafa dengi insanlarla paylaşımlar yapıyorsun...ben bu yazıyı gördükten sonra üye olmuştum...o zamanlar facebook, google+ ve twitter kullanıyordum...şimdi sadece quup kullanıyorum ve yetiyor:)

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şu an davetiye sistemi yok isteyen her kes gelip üye olabilir valla "mertgencer86" arkadaşın da dediği gibi diğer sosyal ağlarla alakamı azaltmış durumdayım, çogunlukla burayı kullanıyorum artık. İlk girdiğinizde bile insanlar sizi hoşgeldin ile karşılıyor, kısa zamanda yeni ve kalıcı dostluklar edinebiliyorsunuz.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
adam facebook un yan sanayisini yapmış bide bunun için davetiye mi gerekiyor... :fail:

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
İsteyen gelir zaten. Biz beğenerek kullanıyoruz.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
adam facebook un yan sanayisini yapmış bide bunun için davetiye mi gerekiyor... :fail:
Davetiye yok, ayrıca facebooktan önce de sosyal ağlar vardı ama popüler değildi. O zaman yerli üretim tanklarımız ya da ilerde olursa otomobilimiz hep çakma sana göre. Sen hala felsefeyi anlayamamışsın. Bugün dünyanın en büyük oyunlarından birisi olan Crysis'in de geliştiricileri iki Türk kardeş.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
ben beğendim açıkçası ama biraz ortam yapmam lazım, böyle tek başına sıkıcı oluyor.Tamam facebook da karşılar belki ama bir süreden sonra insan farklı tatlar arıyor.Hiçbirşey farklı olmasa dahi görünüm farklı, renkler falan hoş bence.Diğer yandan tabi ypılması gereken çok şey var bence sitede orası ayrı bir konu ama, bence destek olmak lazım.. :)

econo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=93529]uma350[/MENTION], sen başkalarını takip et, onlar da seni takip etmeye başlıyor ve böyle gelişiyor olaylar.. facebooktaki gibi arkadaşları çağırmaya gerek yok.. twitter da daha çok başkalarını takip etmek için, quup ise paylaşmak ve istediğini takip etmek için... ben de beğendim.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
@uma350, sen başkalarını takip et, onlar da seni takip etmeye başlıyor ve böyle gelişiyor olaylar.. facebooktaki gibi arkadaşları çağırmaya gerek yok.. twitter da daha çok başkalarını takip etmek için, quup ise paylaşmak ve istediğini takip etmek için... ben de beğendim.

anladım dostum, öğrenicez artık yavaş yavaş.. :)

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben beğendim açıkçası ama biraz ortam yapmam lazım, böyle tek başına sıkıcı oluyor.Tamam facebook da karşılar belki ama bir süreden sonra insan farklı tatlar arıyor.Hiçbirşey farklı olmasa dahi görünüm farklı, renkler falan hoş bence.Diğer yandan tabi ypılması gereken çok şey var bence sitede orası ayrı bir konu ama, bence destek olmak lazım.. :)
Saol dostum

@uma350, sen başkalarını takip et, onlar da seni takip etmeye başlıyor ve böyle gelişiyor olaylar.. facebooktaki gibi arkadaşları çağırmaya gerek yok.. twitter da daha çok başkalarını takip etmek için, quup ise paylaşmak ve istediğini takip etmek için... ben de beğendim.
Aynen, takip sistemi de twitter gibi kasıntılı değil sen takip edersen onlar da takip eder öyle fenomencilik felan yok :)

anladım dostum, öğrenicez artık yavaş yavaş.. :)
Gel dostum sen :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Davetiye yok, ayrıca facebooktan önce de sosyal ağlar vardı ama popüler değildi. O zaman yerli üretim tanklarımız ya da ilerde olursa otomobilimiz hep çakma sana göre. Sen hala felsefeyi anlayamamışsın. Bugün dünyanın en büyük oyunlarından birisi olan Crysis'in de geliştiricileri iki Türk kardeş.
daldan dala atlamışsın pes yani. sen anlamamışsın demek istediğimi.öyle bi örnekle karşıma gelmişsinki ne yazsam boş:)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
millet artık facebook'tan bile yzaklaşmaya başlamışken artık sürekli paylaşım yapmaktan gına geldi. twitter işimi gören bir sosyal ağ. sohbet muhabbet için de artık zaten mobil uygulamalar var. insanlar artık mobil haldeler. oturup da kimse bundan sonra siteye girip birşey paylaşayım edeyim diye uğraşmaz. cazibesi kalmadı ve çok hızlı tükettik onu da. yapanlara başarılar ama ben pek tutacağını sanmıyorum. Google bile kendi sosyal ağını yapıp tutturamamışken hele Türk girişimci vs. bana cila geliyor sadece.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Sitedeki arkadaşlarını bul - Facebook bağlantısı çalışmıyor.Bir de şunu merak ettim.Dil seçeneklerinde neden Azerbaycan Dili yazıyor ? Azerice yazılınca yanlış mı oluyormuş ?

Resmi olarak öyleymiş sanırım.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sitedeki arkadaşlarını bul - Facebook bağlantısı çalışmıyor.Bir de şunu merak ettim.Dil seçeneklerinde neden Azerbaycan Dili yazıyor ? Azerice yazılınca yanlış mı oluyormuş ?
Çalışması lazım, şuradan da bildirebilirsin : http://quup.com/page/supportform

Resmi olarak öyleymiş sanırım.

hmm.. siteye ulaşım yok şuan bu arada çöktü mü nitti anlamadım.. :)
Şu an kullanımda sıkıntı olduğunu görmedim ben

Reaksiyon puanı
10,315
yahu anlamıyorum, sen kurulum aşamasında olan bir sitesin. benim sana hiç ihtiyacım yok, ama senin bana çok ihtiyacın var.
ben tenezzül edip sana gelicem, ama sen yok git birilerinden davetiye al, yok bilmem şunu yap bunu yap.

o yüzden ki gıcığım bu davetiye isteyenlere, hiç işim olmaz.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bir yazıya yorum yaptım 10 tane mail atmış :/

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bir yazıya yorum yaptım 10 tane mail atmış :/
Şuradan mail bildirimlerini kapatın. http://quup.com/settings/notification Bu sistem bütün sosyal ağlarda var.
yahu anlamıyorum, sen kurulum aşamasında olan bir sitesin. benim sana hiç ihtiyacım yok, ama senin bana çok ihtiyacın var.
ben tenezzül edip sana gelicem, ama sen yok git birilerinden davetiye al, yok bilmem şunu yap bunu yap.

o yüzden ki gıcığım bu davetiye isteyenlere, hiç işim olmaz.
Değerli arkadaşım adminler diğer konuyu kilitlediği için buradan devam ediyorum mecburen. Şu an davetiye yok, o ilk alpha aşamasında idi şu an betadan kurtulmak üzere çok yakında yeni sürüm çıkacak. Bence gıcık değil destek olmalıyız bu tarz şeylere.

Davetiye yok artık hocam, buyrun kayıt olun:)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şuradan mail bildirimlerini kapatın. Bu sistem bütün sosyal ağlarda var.

Değerli arkadaşım adminler diğer konuyu kilitlediği için buradan devam ediyorum mecburen. Şu an davetiye yok, o ilk alpha aşamasında idi şu an betadan kurtulmak üzere çok yakında yeni sürüm çıkacak. Bence gıcık değil destek olmalıyız bu tarz şeylere.

Davetiye yok artık hocam, buyrun kayıt olun:)

Ben oldukça beğendim, tabiki geliştirilmesi gerek fakat bu aşama ne kadar hızlı olursa o kadar iyi olur.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben oldukça beğendim, tabiki geliştirilmesi gerek fakat bu aşama ne kadar hızlı olursa o kadar iyi olur.
Hocam inanın tüm bildirimleriniz tavsiyeleriniz bilgi havuzunda toplanıyor, değerlendiriliyor. Bu sağdan soldan alıntı bir script değil. Ticari amacı da yok. Sadece destek bekliyor. Ayrıca kod olarak her gün geliştiriliyor.