yener88
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Lütfen bende davetiye alabilir miyim?
Davetiye yok, ayrıca facebooktan önce de sosyal ağlar vardı ama popüler değildi. O zaman yerli üretim tanklarımız ya da ilerde olursa otomobilimiz hep çakma sana göre. Sen hala felsefeyi anlayamamışsın. Bugün dünyanın en büyük oyunlarından birisi olan Crysis'in de geliştiricileri iki Türk kardeş.adam facebook un yan sanayisini yapmış bide bunun için davetiye mi gerekiyor... :fail:
@uma350, sen başkalarını takip et, onlar da seni takip etmeye başlıyor ve böyle gelişiyor olaylar.. facebooktaki gibi arkadaşları çağırmaya gerek yok.. twitter da daha çok başkalarını takip etmek için, quup ise paylaşmak ve istediğini takip etmek için... ben de beğendim.
Saol dostumben beğendim açıkçası ama biraz ortam yapmam lazım, böyle tek başına sıkıcı oluyor.Tamam facebook da karşılar belki ama bir süreden sonra insan farklı tatlar arıyor.Hiçbirşey farklı olmasa dahi görünüm farklı, renkler falan hoş bence.Diğer yandan tabi ypılması gereken çok şey var bence sitede orası ayrı bir konu ama, bence destek olmak lazım..![]()
Aynen, takip sistemi de twitter gibi kasıntılı değil sen takip edersen onlar da takip eder öyle fenomencilik felan yok@uma350, sen başkalarını takip et, onlar da seni takip etmeye başlıyor ve böyle gelişiyor olaylar.. facebooktaki gibi arkadaşları çağırmaya gerek yok.. twitter da daha çok başkalarını takip etmek için, quup ise paylaşmak ve istediğini takip etmek için... ben de beğendim.
Gel dostum senanladım dostum, öğrenicez artık yavaş yavaş..![]()
daldan dala atlamışsın pes yani. sen anlamamışsın demek istediğimi.öyle bi örnekle karşıma gelmişsinki ne yazsam boşDavetiye yok, ayrıca facebooktan önce de sosyal ağlar vardı ama popüler değildi. O zaman yerli üretim tanklarımız ya da ilerde olursa otomobilimiz hep çakma sana göre. Sen hala felsefeyi anlayamamışsın. Bugün dünyanın en büyük oyunlarından birisi olan Crysis'in de geliştiricileri iki Türk kardeş.
Gel dostum sen![]()
Sitedeki arkadaşlarını bul - Facebook bağlantısı çalışmıyor.Bir de şunu merak ettim.Dil seçeneklerinde neden Azerbaycan Dili yazıyor ? Azerice yazılınca yanlış mı oluyormuş ?
Resmi olarak öyleymiş sanırım.
Şu anda aktifhmm.. siteye ulaşım yok şuan bu arada çöktü mü nitti anlamadım..![]()
Çalışması lazım, şuradan da bildirebilirsin : http://quup.com/page/supportformSitedeki arkadaşlarını bul - Facebook bağlantısı çalışmıyor.Bir de şunu merak ettim.Dil seçeneklerinde neden Azerbaycan Dili yazıyor ? Azerice yazılınca yanlış mı oluyormuş ?
Resmi olarak öyleymiş sanırım.
Şu an kullanımda sıkıntı olduğunu görmedim benhmm.. siteye ulaşım yok şuan bu arada çöktü mü nitti anlamadım..![]()
Çalışması lazım, şuradan da bildirebilirsin : http://quup.com/page/supportform
Şu an kullanımda sıkıntı olduğunu görmedim ben
Ayarları vardır mutlaka.Bakıp değiştirirsen gelmez.bir yazıya yorum yaptım 10 tane mail atmış :/
Şuradan mail bildirimlerini kapatın. http://quup.com/settings/notification Bu sistem bütün sosyal ağlarda var.bir yazıya yorum yaptım 10 tane mail atmış :/
Değerli arkadaşım adminler diğer konuyu kilitlediği için buradan devam ediyorum mecburen. Şu an davetiye yok, o ilk alpha aşamasında idi şu an betadan kurtulmak üzere çok yakında yeni sürüm çıkacak. Bence gıcık değil destek olmalıyız bu tarz şeylere.yahu anlamıyorum, sen kurulum aşamasında olan bir sitesin. benim sana hiç ihtiyacım yok, ama senin bana çok ihtiyacın var.
ben tenezzül edip sana gelicem, ama sen yok git birilerinden davetiye al, yok bilmem şunu yap bunu yap.
o yüzden ki gıcığım bu davetiye isteyenlere, hiç işim olmaz.
Davetiye yok artık hocam, buyrun kayıt olunsefaozc@yandex.com
teşekkürler.
Şuradan mail bildirimlerini kapatın. Bu sistem bütün sosyal ağlarda var.
Değerli arkadaşım adminler diğer konuyu kilitlediği için buradan devam ediyorum mecburen. Şu an davetiye yok, o ilk alpha aşamasında idi şu an betadan kurtulmak üzere çok yakında yeni sürüm çıkacak. Bence gıcık değil destek olmalıyız bu tarz şeylere.
Davetiye yok artık hocam, buyrun kayıt olun![]()
Hocam inanın tüm bildirimleriniz tavsiyeleriniz bilgi havuzunda toplanıyor, değerlendiriliyor. Bu sağdan soldan alıntı bir script değil. Ticari amacı da yok. Sadece destek bekliyor. Ayrıca kod olarak her gün geliştiriliyor.Ben oldukça beğendim, tabiki geliştirilmesi gerek fakat bu aşama ne kadar hızlı olursa o kadar iyi olur.