Türkiye'nin gerçek gündemi

tugbagaleri

Profesör
Katılım
13 Mayıs 2006
Mesajlar
2,224
Reaksiyon puanı
46
Puanları
48

Böyle başlıkları da hiç sevmem ha... Türkiye'nin gündemi... Ortadoğu'nun sorunları... Çağımızın bilmemnesi... Yeteneksiz "köşe esnafı" kokarlar.

Ama başka laf da bulamadım, şimdi tutup "kukusuna yüzük kaçıranlar" yazsam ağzıma biber sürerler!

Türban tartışıyorsunuz, değil mi arkadaşlar, tartışmaya devam ediniz.

Bakınız halk da neleri tartışıyor...

Uzun süredir Posta Gazetesi'nin, içinde dişe dokunur bir halt olmamasına rağmen nasıl en çok sattığı, bir numara olduğu merak edilir ya bizim piyasada...

Doktor Haydar Dümen sayesinde satıyor.

Upuzun ve bembeyaz saçlarıyla, giderek geçenlerde ölen Maharişi Maheş Yogi'ye benzeyen sevgili Doktor Haydar (o da bir "gurudur" kendince), Türkiye'de çok önemli bir adamdır. Onun köşesini okursanız, Türkiye'yi anlamaya da başlarsınız. (Serdar, şunu transfer edelim yahu....)

Orada, halkın kafasını kurcalayan en önemli sorunlar vardır, türban değil. (Elbette, diğer iki en büyük sorun, para ve futbol hariç.)

Kendisine sorulan en ilginç sorulardan bir derleme yapılmış, hem güldüm, hem dehşete kapıldım.

Yok, iş artık "konuştuğum çocuk beni öptü, acaba gebe kalır mıyım" düzeyinden çıkmış. Çok daha "sofistike" inceliklere yönelmiş ki bu da ülkemizin epey ilerlediğinin kanıtıdır.

Bakınız Türk lumpenleri neleri merak ediyorlar:

Bir hanım, parmağıyla mastürbasyon yaparken içeri yüzüğünü kaçırmış, sancı da başlamış, eşi yaklaştıkça o uzak durmaya bakıyormuş, fakat ne halt edecekmiş? ("Ilık suyla çıkar" demiş doktor, ama siz siz olunuz, doktor "çözümü kolay" dedi diye denemeye kalkmayınız.)

Bir uyanık, sevgilisiyle ilişkiye girmiş ama prezervatif yerine çorap kullanmışlar, gebelik tehlikesi var mıymış? (Doktor, "çorap yünlü müydü naylon mu" diye soruyor.)

Başka bir hanıma kocası Almanya'dan "kendisininkine benzeyen bir alet" getirmiş, eskiden hareket edermiş ama şimdi etmiyormuş, nasıl tamir ettirebilirmiş? (Pilini değiştir salak. Kocayı değiştirsen daha da iyi edersin.)

Bir hanımın çocuğu olmuyormuş, yaşlı bir teyze "orana rakı koy" demiş, yakar mıymış? (Hanım hanım, çocuk büyüyünce ya meyhaneci olur ya da...)

Bir delikanlı, kız arkadaşının ayağına boşalmış, çok korkuyorlarmış. (Git de pis ayağını yıka şabalak.)

Bir başka gencimizin sevgilisinin de kulağına sperm kaçmış... Hayır, çocuk olur mu diye sormuyor, iki gündür çınlama varmış, kız sağır olur mu diye endişe ediyor.

Bir arkadaş "cinsel organını limon suyuyla yıkamak derisini gergin ve pürüzsüz yaparmış, doğru mu" diye soruyor.

Bir çocuk evlenmek üzereymiş, gerdeğe girecekmiş ama kendisini kan tutarmış...

Bir hıyarın, "iddia" oynadığı zaman içine girdiği gerilimden dolayı "performansı" düşüyormuş... (Ya kumarı bırak ya zamparalığı.)

Birisi otobüste giderken çukura girdikçe ereksiyona ulaşıyormuş, bir başkası her boşaldığında sol gözüne ağrı giriyormuş.

Genç bir çift de diyor ki "ayakta alıştık, yatağa yatamıyoruz", dizlerimizde derman kalmadı, aman doktor, canım gülüm doktor, derdimize bir çare!

Birisi de kız arkadaşını Facebook'ta "pokelemiş"... Bakın onun gebe kalma tehlikesi daha büyüktür... ("Çetleşmek", "diliiyt etmek" falan gibi piç deyimlere bir yenisi eklendi, "pokelemek".)

Elbette bütün bu sorular da yanıtlar da, bir zamanların ünlü Tan Gazetesi'ni hatırlatan "masa başı" şaklabanlıkları. Doktor "ismini kullandırıyor" olmalı, o kadar. Bir ihtimal daha var: Ya okuyucular dalga geçiyorlar, ya doktor, ya da hepsi birden. (Biz bu piyasada, eline kalem almamış köşe yazarı da gördük, adını açıklarsam kıpkırmızı olur. Ya da olmaz, o daha da kötü.)

Fakat ülkemizi özetleyen bir soytarılık bu. "Tiraj raporlarına" gülüp geçmek için de yeterli bir ipucu.

Sevgili doktora benim de bir sorum olacak: Hocam, sürekli saçmalayan, göz göre göre yalan yazan ve doğruları söyleyen arkadaşlarına da haksızlık eden amigoları acaba sıcağı sıcağına mı öpmek gerekir, yoksa sabaha bırakmak mı?

Yazar / Engin Ardıç ;D ;D ;D

Kaynak
 

armess

Asistan
Katılım
14 Aralık 2007
Mesajlar
225
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
çok iyiydi...
güzelde sormuş Engin Argıç ^^ haydar hocam cevap lütfen :*
ciden gündem ne TÜRKİYE de :O
 

Berkin Bozdoğan

Profesör
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
İşte gereksiz tartışmalarla örtülmeye çalışılan, Türkiye'nin gerçek gündemi. Budur arkadaşlar.
 
Üst