Tahribata üye olamadım davetiye sistemi varmış sen olabidinmi forumdaşımChıp'in forumundan birşey çıkmaz fakat bazen yararlı makalelerini görüyor ve siteyi ziyaret ediyorum.
Donanım haber ve Forum TR'yi boş bir vaktimde engelli sitelerime eklemeyi düşünüyorum, adamlar reklam görmemek için para ödeyin diyor daha ne olsun...
Tahribat'ı merak ettim, birazdan bir bakayım.
SDN daha yeni bir site olmasına karşın hızla büyüyor, böyle sitelerin olduğu bir listenin 5. sırasında yer almak gurur verici bir başarıdır bence.
Sitenin böyle iyi yerlere gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum.
Donanım haber tasarım konusunda iyi değil ama çok iyi bir forum 1 numarada olmaması şaşırttı.
Tasarım göreceli bir kavram. Forumlar genelinde objektif sıralama yapılmaya kalksa tasarımin derecelendirmede olmamasını isterim. Dh nin tasarımını seviyorum , sdn in eski tasarımı daha çok hoşuma gidiyordu, bunlar kişiden kişiye gore değişir.MaxiCep ne alemde??
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Gordugum an yolumu değiştiriyorum tasarım çok kötü 👎
İnceyi bilerek mi yaptın ? Çünkü orası artık format falan sallamıyor forum gibi kullanılıyor, hatta forum ondan iyi bazı konularda çünkü aynı başlığa sürekli aynı mesajları yazıyorlar, örneğin; C# konusu 10 tane yazılım dili ile alakalı geliyor araya biri do diyez yazıyor.Forumların hepsi hikaye
Ekşi Sözlük
Shifdelete zaten üyeyiz.
Birde Tahribati gezeyim ilgince benziyor
PC, CHIP Almanca sayfalarina bedave program icin yada birsey almak istedigimde en iyi siralamalarina bir gezerim.
frmtr.com designi sIkIci, icerigine bile bakasim gelmedi.
Piskedi01 adlı kullanıcının gönderdiği web site linkine tıklamayın şahsen ben tıklamadım ama bc.vc olduğundan dolayı şüpheli gözükmektedir benim gözümde herkes dikkatli olsun
(Arkadaş aramıza daha yeni pazartesi günü üye olmuş ve bu yüzden şüpheleri daha çok arttırmaktadır)