DH ye çöplük diyen arkadaslar direk tasarıma bağlamışlar.Dh nin üye sayısı sdn yı 5 e katlar.Zaten dh ye ilk girdiğinizde kolay alışamazsınız.Dh deki üyeler bu işi bilen ve yapan oldukça bilgili tecrübeli ve deneyimli kişilerdir.Ayrıca SDN nin eski editörlerinden biri de senelerdir DH de.SDN de iyidir ama bilgi birikimi pek yok.Sadece telefonlardan şunlardan bunlardan konu açılıyo programcılıkla ilgili dah doğru düzgün konu açılıp cevap yazıldığını grömedim.Kısaca DH gelişmiş bir forum SDN ise gelişmekte olan bir forumdur.
Burda programlama ile ilgili konu açıldığında cevap yazan yok.bi kaç kişi cevap veriyo onlarda başka bi siteye yönlendiriyo.sitenin genel yaş ortalaması 15-16 o yüzden bilgi eksikliği çok fazla daha çok geyik dönüyo buralarda.Katılıyorum burda genellikle telefon konusu açılıyor ancak diger konular burda da mevcut ha ordaki uyeler daha tecrübeli olabilir ama ana sayfayi gordukten sonra insan in foruma giresi gelmiyo (tasarım olarak bence)
Donanım tabi ki daha iyi ama forum tasarımı şusu busu berbat.
R10.net'in birinci olması doğal. Sadece web sitesi olanların üye olabildiği bir site ve web sitesi sahipleri genelde Alexa ile site istatiklerini takip ederler. Hal böyle olunca liderlik kaçınılmaz.
Donanimhaber'de genelde makara konusu aç yorum dolar anında , işin düşünce zor .ikinciye donanım haber forum yazılmışta donanım haberde 2 tane konu açtım 15 gün oldu daa 1 allahın kulu cevaplamadı bence 2. sıraya shiftdelete.netin ismi yazılmalı foruma geldiğimden beri açtığım her konuya maşallah hemen cevaplar geldi çok iyi bir forumsunuz allah devamını getirsin
Donanimhaber'de genelde makara konusu aç yorum dolar anında , işin düşünce zor .