• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Türkiye'de Yaşamak

kariyerrrr

Öğrenci
Katılım
13 Şubat 2020
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
6
Puanları
3
Yaş
32
Selam uzunsure yada temelli Turkiyede yasamak istiyorum ne yapmaliyimAzeriyim 27 yasinda bekar erkegim
 
İş aramak için gidiyorsan Sağlam bir iş becerin olması gerekir. Azerilerin kendi aralarında türkçe yazışmasıda ayrı komik :D
 
O zaman ne iş yapabileceğinide yaz bari. Millet bilsin ne beceriyorsun. CV formu gibi

Bu arada hepimizin Türk olduğumuzu unutuyorsun galiba.
 
herhangi bir becerin ya da işin var mı? bazı sektörlerin daha baskın oldukları şehirler var.
 
Yaz mevsiminde Turizm de iş bulursun. Rusça bilenler güney illerinde aranır. (Antalya, Muğla gibi)
 
ben fethiye'de yaşıyorum burada kafkasya tarafından gelip çalışan çok insan var. kırgız azeri. kendi kırgız arkadaşlarım da var her sene gelen ve burada vatandaşlık alan. dil üzerinden iş bulabilirsin sezon mart nisan gibi başlıyor. genelde sezondan önce ayarlıyorlar işleri. facebook'taki fethiye bölgesi iş grubuna yönlendirebilirim.
 
Ucuz olan yaerlaerde iş bulamazsın. Turistik yerlerde ucuz diye bir kelime bile yok. Karadeniz ucuz mesela. Yazın bir kaç ay fındık toplayabilirsin. Hiç de sevmeyeceğin bir iş olur ve kazanacağın da fazla olmaz.
 
Ülkeye gelmeni istemiyorum. Azerbaycanda yaşayan arkadaşlarımın yaşam standardını öğrendikçe buraya gelirsen güven bana yaşayamazsın. Şartlar lay lay lom değil.
 
Ülkeye gelmeni istemiyorum. Azerbaycanda yaşayan arkadaşlarımın yaşam standardını öğrendikçe buraya gelirsen güven bana yaşayamazsın. Şartlar lay lay lom değil.
Adamı hevesten salmayın. Bakalım bu olayın sonu nolcak :)


Konuyu açan arkadaş Bu arada eğer Türkiyeye gidersen konuyu güncel tutmanı istiyorum.
 
Eğer ekonomik durumun iyi ise orada kal . Ama avrupa'da yaşama imkanın varsa oralara git orada düzenini kur.

Şuan Türkiye eğitim ve iş için maalesef uygun değil ..

Fakat konu detayını açarmısın ? hiç ayrıntıya girmemişsin ne için geleceksin ne yapıyorsun , bilemiyorum fakat pek inadırıcı gelmedin , iyi forumlar.
 
Bende bir aralar nasıl azarbeycana giderim diye araştırma yapmıştım vayy be ?
 
Yok ya Turk kardeslerimiz burda Doner aciyo olur bitir
 
Üst