2019dan beri ilk dörtlü sıramızı koruduğumuz yer alıyor haberde.

U.S. Worse Off Than Russia, Mexico in 2020 Economic Misery Ranking
The U.S. is projected to see the worst reversal of fortune this year.
Defolup gideceklerBu hale getirenler utansın
Defolup gidecekler
Bu hale getirenler derken iyi düşün,Bu hale getirenler utansın
Yerlerine kimi düşünüyorsunuz acaba merak ettim.Defolup gidecekler
Acıdığın ülke karşısında Avrupa ve batı çaresiz kalmış durumda, sen kendi haline acı.Yazık ülkeme yazık
Çaresiz kalan ülkeler, neden çaresiz kalıyor? Bir de bu ülkeleri sayarsanız sevinirim. Nedenleriyle birlikte. İnanıyorsunuz baya, açıklamanız da vardır herhalde.Acıdığın ülke karşısında Avrupa ve batı çaresiz kalmış durumda, sen kendi haline acı.
Yukarda listeyi yayınladım, okuma yazman var sanırım.Yol yabdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Köprü yabdı
Baraj yabdı
Buzdolabı yoktu eskiden
20 yıl geçmiş aradan, nüfus artmış. O tablo hiçbir şey ifade etmiyor. Ayrıca soruma da cevap bekliyorum.Yukarda listeyi yayınladım, okuma yazman var sanırım.
Hocam listeyi de onlar yaptı.Yukarda listeyi yayınladım, okuma yazman var sanırım.
Gündemi takip ederseniz anlarsınız, ülkemizin hem Suriye, Libya, doğu Akdeniz vs attığı adımlar çok mu hoşlarına gidiyor sanıyorsun, Yunanistanda sırf bu yüzden istifalar yaşandı.Çaresiz kalan ülkeler, neden çaresiz kalıyor? Bir de bu ülkeleri sayarsanız sevinirim. Nedenleriyle birlikte. İnanıyorsunuz baya, açıklamanız da vardır herhalde.
Senin karşında öğrenci yok, oku.20 yıl geçmiş aradan, nüfus artmış. O tablo hiçbir şey ifade etmiyor. Ayrıca soruma da cevap bekliyorum.
Bende gündemi takip ettiğim için soruyorum zaten. Sıkıyorsa uçakları sürsünler. Madem çok cesuruz.Gündemi takip ederseniz anlarsınız, ülkemizin hem Suriye, Libya, doğu Akdeniz vs attığı adımlar çok mu hoşlarına gidiyor sanıyorsun, Yunanistanda sırf bu yüzden istifalar yaşandı.
Ne demeye çalışıyorsun?Senin karşında öğrenci yok, oku.
Biz yapmamız gerekeni yapıyoruz, biz petrol ve doğal gaz aramak istiyoruz yapıyormuyuz yapıyoruz, savaş isteyen varsa onuda yaparız merak etme sen.Bende gündemi takip ettiğim için soruyorum zaten. Sıkıyorsa uçakları sürsünler. Madem çok cesuruz.
Ne demeye çalışıyorsun?
Hocam kusura bakmayın 20 dakikadır düşünüyorum da bulamadım işkembeyi Kübra hangi organ oluyor?öyle işkembeyi Kübra dan sallama, sözüm ona birde modmusun nesin.
Ülkenin bir kaç yıldır dış siyasetine diyecek laf yok. Herkes gibi ben de destekliyorum. Fakat içeride olan halka oluyor bunları görmeyip körü körüne desteklemeniz talihsiz. Üniversite sayısının 4 katına çıkmasını bile + olarak yazıldığı. Muhtemelen rastgele bir insan tarafından hazırlanmış bir tabloyu paylaşıp her şey güllük gülistanlıkmış gibi konusuyorsunuz.Fazla uzağa gitmeye gerek yok 3 ay önce 7 bin liraya topladığım bilgisayar 10 bin lira oldu. Asgari ücret aynı, aldığım ücret aynı.Biz yapmamız gerekeni yapıyoruz, biz petrol ve doğal gaz aramak istiyoruz yapıyormuyuz yapıyoruz, savaş isteyen varsa onuda yaparız merak etme sen.
Ne savaşı? Ortada NATO varken? Doğalgaz petrol konusu bizim deniz sınırları içindeki hakkımız. Söke söke almamız lazım. Şu anki hükümetle alakası yok bunun.Biz yapmamız gerekeni yapıyoruz, biz petrol ve doğal gaz aramak istiyoruz yapıyormuyuz yapıyoruz, savaş isteyen varsa onuda yaparız merak etme sen.
Birazcık düşününce alım gücünüzün düştüğünü görebiliyorsunuz. Ama tabloya bakarsanız 570 Milyar $ artmış milli gelirimiz. Nası oldu ki bu? Ya siz ve bana söylenmeden bütün halk yiyo bu parayı ya da bu işte bi sıkıntı varEvet bende geçen sene 2500 tl ye telefon almıştım bu sene 5300 tl ye aldım, çok doğru mantık![]()
Bu aynı mantık değil. Bilgisayardan bahsediyoruz. Parçalar aynı, içindeki hiçbir şey değişmiyor. Her şey aynı. Seri numarasına kadar aynı. Ama alındığından 1.5 kat daha pahalı.Evet bende geçen sene 2500 tl ye telefon almıştım bu sene 5300 tl ye aldım, çok doğru mantık![]()
Tabii ki de Amerika'nın enflasyonuna bağlı bir durum. O zamanki 1 dolarla şimdiki 1 dolar aynı mı?Birazcık düşününce alım gücünüzün düştüğünü görebiliyorsunuz. Ama tabloya bakarsanız 570 Milyar $ artmış milli gelirimiz. Nası oldu ki bu?
Yapma ya şuanki hükümetle alakası yokmuş, sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 50 yaşındayım, bırak açıkdenizleri kendi ülkemizde bile arama yapamıyorduk.Ne savaşı? Ortada NATO varken? Doğalgaz petrol konusu bizim deniz sınırları içindeki hakkımız. Söke söke almamız lazım. Şu anki hükümetle alakası yok bunun.
Çok sevdiğiniz kişiler yapsaymış o zaman. 2020 yılına geldik daha yeni bulduk doğalgazı. Her yeri sattıkları paraları saraylara değil, araştırmaya harcasalarmış. 17 yaşındayım ben.Yapma ya şuanki hükümetle alakası yokmuş, sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 50 yaşındayım, bırak açıkdenizleri kendi ülkemizde bile arama yapamıyorduk.
He yaw gecen gün alamanyadaki akrabamla görüştüm adam hala tüb kuyrugunda bekliyomuş inanabiliyon mu yani biz hatırlıyorum 20 yıl önce tüb kuyruglarında bekleye bekleye bi hal olurduk yaw Allah devletimizden razı olsun ALLAHU EKBER!Acıdığın ülke karşısında Avrupa ve batı çaresiz kalmış durumda, sen kendi haline acı.
Ne savaşı? Ortada NATO varken? Doğalgaz petrol konusu bizim deniz sınırları içindeki hakkımız. Söke söke almamız lazım. Şu anki hükümetle alakası yok bunun.
Yapma ya şuanki hükümetle alakası yokmuş, sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 50 yaşındayım, bırak açıkdenizleri kendi ülkemizde bile arama yapamıyorduk.
Ben bu konuda devletimin arkasındayım, destek vermeyenlere de bırak oyumu, kestiğim tırnağımı vermem.Yanlış biliyorsun. Doğu Akdenizde deniz yetki alanları tam çizili değil şuan için. Yunanistan başka bir sınır iddia ediyor biz başka bir sınır idda ediyoz.
Biz Libya ile deniz yetki anlaşması imzalıyor buralar bizim diyor.
Yunanistan Mısır ile imzalıyor oralar bizim diyor . Tam bir keşmekeş orası... Tabii burada sorun bazılarının DEVLETİNİN ARKASINDA durmaması. Ne işimiz var orada Gidin Yunanistan ile Mısır İle anlaşın flan diyor. ( Bu ne demek oluyor Yunanistan'ın sınırını kabul et sen geri çekil. )
Tamam o zaman senin yaşındakiler zaten bu ülke ak parti iktidara gelmeden önce ABD ayarında falan bir ülkeydi zannediyor ülkemizi, o yüzden sana lafım yok delikanlı. Ama sadece sana tavsiyem haberleri sosyal medyadan değilde doğru kaynaklardan takip et ve araştır, sağlıcakla kal.Çok sevdiğiniz kişiler yapsaymış o zaman. 2020 yılına geldik daha yeni bulduk doğalgazı. Her yeri sattıkları paraları saraylara değil, araştırmaya harcasalarmış. 17 yaşındayım ben.
Ben bu konuda devletimin arkasındayım, destek vermeyenlere de bırak oyumu, kestiğim tırnağımı vermem.
doğru kaynaklardan takip et ve araştır, sağlıcakla kal.
Senin yaşında olmayabiliriz ama gerçekler göz önünde malesef. Ülkeniz hakkında söyleyeceklerim bir iki şey var.Yapma ya şuanki hükümetle alakası yokmuş, sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 50 yaşındayım, bırak açıkdenizleri kendi ülkemizde bile arama yapamıyorduk.