Webkurum
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Evet . Malesef yok.ipad'de flash yokki nasıl izleyeceksin?
Evet . Malesef yok.ipad'de flash yokki nasıl izleyeceksin?
bende tivibu ve digiturkplay ücretsiz paket var. tivibu görüntü kalitesi stabil iken digiplay değişken. bazen çok net, bazen tivibudan kötü. bildiiğim kadarıyla digiplay ile TV+ benzer altyapı.TV+ daha kaliteli ( görüntü daha net ) ivibu bi halta benzemiyor...
ipad'de flash yokki nasıl izleyeceksin?
bende tivibu ve digiturkplay ücretsiz paket var. tivibu görüntü kalitesi stabil iken digiplay değişken. bazen çok net, bazen tivibudan kötü. bildiiğim kadarıyla digiplay ile TV+ benzer altyapı.
Ücretsiz derken??.bende tivibu ve digiturkplay ücretsiz paket var.
TV+ Tivibunun yanından bile geçemez.. Ama şu son güncellemeden sonra tivibunun masaüstü uygulaması açılmıyor..TV+ daha kaliteli ( görüntü daha net ) ivibu bi halta benzemiyor...
ücretsiz üyelik var.Ücretsiz derken??.
ÜCRETSİZ ÜYELİK DETAYLARI
* DigiturkPLAYe ücretsiz üye olarak da fırsatlardan yararlanabilirsiniz.
Üstelik Digiturk üyesi olma zorunluluğunuz yoktur.
Ücretsiz Üyeler ATV, KanalD, Star, ShowTV ve SailTV kanallarını canlı olarak,
ayrıca bu kanallardaki kaçırdığınız dizi ve programları izleyebilirler.
@rtsbora Benimde üyeliğim var ama sürekli tc kimlik no istedikleri için kullanamıyorum..
bende öyle yapacağım Haziran ayında iptal edeceğim...şimdi ben superonline fiber kullanıyorum. sanırım bu hizmet hazirana kadar ücretsizmiş. sadece hazirana kadar kullanıp sonra iptal etsek oluyor mu?![]()
bende öyle yapacağım Haziran ayında iptal edeceğim...şimdi ben superonline fiber kullanıyorum. sanırım bu hizmet hazirana kadar ücretsizmiş. sadece hazirana kadar kullanıp sonra iptal etsek oluyor mu?![]()
şu an superonline üye numaram ve şifremle giriş yapamıyorum yanlış şifre diyor ama aynı şifreyle superonline hesabıma girebiliyorum. birkaç saat önce sorun yoktu şimdi giremez oldum. neden olduğunu bilen var mı?