Turkcell TV Plus kullandım!

mazula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell TV Plus 'ı denedim ve sevdim , umarım yakında daha fazla film ve kanal eklerler :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
daha çok kanaldan kasıt nedir, hangi kanalların eksikliğini hissettiniz mesela?

bozat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rekabet açısından tivibu'ya rakip olması iyi oldu. Ben beğendim güzel bir uygulama olmuş.

CarLosray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"İşleminiz gerçekleştirilemedi.Daha sonra tekrar deneyiniz." yazıyor

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Türkcell bu hizmeti herkese veremiyorkii..

trkcelltv.png

momento_tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Satın alan arkadaşlar , bunu nasıl başardı anlatabilirler mi acaba ???????????

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz dediler denedik :) Kendime göre - lerini + larını söyliyim: En sevdiğim +sı yayını 3 saat geriye alabiliyorsunuz. Görüntü kalitesi bağlantı hızınıza göre değişiyor. Facebook ve Twitter entegrasyonu başarılı. -si ise; sınırlı kanal sayısı, ligtv paketini sadece 3G bağlantınız üzerinden izleyebiliyorsunuz. Turkcell, #TurkcellTVPlus ile iyi bir başlangış yaptı diyebiliriz.

dostum haziran sonuna kadar ücretsiz :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Ayrıcada ben kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok süper ötesi görüntü kalitesi takılma vs hiçbir sıkıntısı yokk.Şiddetle tavsiye ederim :)

erengokk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lig tv yi 15 liraya izlemek isteyen arkadaşlar bu adamlar 15 e izletse 190 liraya sezonluk web tv yi digitürk nasıl satacak bunu da bir düşünün :) web fiyatı olsa da farklı olacaktır illaki

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
hep aynı yayınları gösteriyor. canlı yayın değil

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
hep aynı yayınları gösteriyor. canlı yayın değil
Evet bazı kanallarda canlı yayın yok.. Sistem tam oturmadığından kaynaklanıyor sanırım.. Ayrıca normal tv yayınından 30 saniye gecikmeli.. Sonuç olarak ehh idare eder ama bence Tivibu daha başarılı...

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
tivibu görüntü akışı kötü bence. alttan kayan yazılar duraksayarak gidiyor.digiplay daha iyi bence

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Samsung tabletten lig tv paketine abone oldum. Lig tv de maçlar haricinde yayın yok. Görüntü kalitesi kötü, beğenmedim. Çok nadir de olsa takılmalar oldu.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
flahs kullanıyorlar silverlight kullanmıyorlar. bence digiplay şuan güzel

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Silverligt kullanmamalari bir arti. Ama sistemim oturmadan piyasaya surulmesi kotu.

umut1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende beğendim güzel ama ben lig tv kanallarının tüm gün yayın yapmasını isterim

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tivibu'dan daha çok sevdim, hızım 1 megabit'e düşsede kesinti yaşamıyorum turkcelltv'de tivibu'da sürekli takılıyor... fiyatıda gayet makul... tebrikler...

hellboyzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tivibu gibi oturmuş bir sistem değil zamanla kendini toplayacaktır. Alternatiflerin artması iyi olucak rekabet her zaman son kullanıcıya fayda sağlar.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Türkcell bu işi yapamadı yaa... Abi kanalların çoğunda canlı yayın yok ayrıca Krom tarayıcısıyla giriş yaptığınızda çıkış yapamıyorsunuz pencereyi direk kapatmak zorunda kalıyorum.. Çok saçma bi sistem ayrıca bu dandik sistemden haziran ayında para talep edecekler.. Peehh..

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Türkcell bu işi yapamadı yaa... Abi kanalların çoğunda canlı yayın yok ayrıca Krom tarayıcısıyla giriş yaptığınızda çıkış yapamıyorsunuz pencereyi direk kapatmak zorunda kalıyorum.. Çok saçma bi sistem ayrıca bu dandik sistemden haziran ayında para talep edecekler.. Peehh..

peki hocam sıkıntı nerede bir fikrin var mı konu hakkında?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
az önce turkcell müşteri hizmetleri aradı. 3g abonesi olmadan -adsl üzerinden pcden de olsa- sistemden faydalanamıyorsun.

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
264
atladiginiz bir detay var kotali SUPERONLINE VE TURKCELL abonelerinin kotasina etkisi yok istedigin kadar izle kota sismiyor... minika GO diye kanalda VOLTRON ve TRANSFORMERS PRIME var?

kral18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabletlerinden lig tv izleyen varmı ?

+ benim tablet ipad 2 wifi 3g yok bildiğiniz gibi. ama turkcell multivınn var bununla izleyebilirmiyim lig tvdeki maçları. Şuan deneme imkanım yok maçlar olmadığı için.

Deneyen varsa yazarsa sevinirim.

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
264
ipad'de flash yokki nasıl izleyeceksin?