Turkcell TV Plus kullandım!

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Avea'ya geçtim bu hizmet çıktı, ki kullanırdım kesin geçmeseydim. Ancak Tivibu, Digiturkplay ve bu hizmetin ortak noktası aynı gibi. Yayın kaliteleri bağlantı hızına bağlı. Kalan artılar ise tamamen sitenin sunucuları, sitenin yada programın kullanışlığı ve içerik zenginliği ile alakalı. Tabi ücreti'de düşer inşAllah bu rekabet ortamında.

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
TV+ daha kaliteli ( görüntü daha net ) ivibu bi halta benzemiyor...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bende tivibu ve digiturkplay ücretsiz paket var. tivibu görüntü kalitesi stabil iken digiplay değişken. bazen çok net, bazen tivibudan kötü. bildiiğim kadarıyla digiplay ile TV+ benzer altyapı.

kral18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad'de flash yokki nasıl izleyeceksin?

mobil tv app var ;)

zaten tv plusı televizyon izlemek için almıyorum lig tv paketi için alacağım. her ay 78 türk lirası vermekten bıktım. 3 ay sonra digitürk taahüt bitiyor geri verip tv plus alacağım eğer multivınndaki hattan izleyebilirsem.

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
androidli netbookla denedim kullanılması zor...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
bende tivibu ve digiturkplay ücretsiz paket var. tivibu görüntü kalitesi stabil iken digiplay değişken. bazen çok net, bazen tivibudan kötü. bildiiğim kadarıyla digiplay ile TV+ benzer altyapı.
bende tivibu ve digiturkplay ücretsiz paket var.
Ücretsiz derken??.

--- Mesaj Güncellendi ---

TV+ Tivibunun yanından bile geçemez.. Ama şu son güncellemeden sonra tivibunun masaüstü uygulaması açılmıyor..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ücretsiz derken??.
ücretsiz üyelik var.

ÜCRETSİZ ÜYELİK DETAYLARI
* DigiturkPLAY’e ücretsiz üye olarak da fırsatlardan yararlanabilirsiniz.
Üstelik Digiturk üyesi olma zorunluluğunuz yoktur.

Ücretsiz Üyeler ATV, KanalD, Star, ShowTV ve SailTV kanallarını canlı olarak,
ayrıca bu kanallardaki kaçırdığınız dizi ve programları izleyebilirler.

http://www.digiturkplay.com.tr/uyelikdetaylari/Free/

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
TiViBu için bir şey diyemem TTNET kullanmıyorum... TV+ çok daha kullanışlı... TNT donmasa sorunsuz diyeceğim...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@rtsbora Benimde üyeliğim var ama sürekli tc kimlik no istedikleri için kullanamıyorum..

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şimdi ben superonline fiber kullanıyorum. sanırım bu hizmet hazirana kadar ücretsizmiş. sadece hazirana kadar kullanıp sonra iptal etsek oluyor mu? :D

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
@rtsbora Benimde üyeliğim var ama sürekli tc kimlik no istedikleri için kullanamıyorum..

işte TV+ ile fark tc kimlik no değil abone nosu yada TURKCELL numarası ile giriş yapıyorsun veya eposta adresi ile...

şimdi ben superonline fiber kullanıyorum. sanırım bu hizmet hazirana kadar ücretsizmiş. sadece hazirana kadar kullanıp sonra iptal etsek oluyor mu? :D
bende öyle yapacağım Haziran ayında iptal edeceğim... ;)

bende öyle yapacağım Haziran ayında iptal edeceğim... ;)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şu an superonline üye numaram ve şifremle giriş yapamıyorum yanlış şifre diyor ama aynı şifreyle superonline hesabıma girebiliyorum. birkaç saat önce sorun yoktu şimdi giremez oldum. neden olduğunu bilen var mı?

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
şu an superonline üye numaram ve şifremle giriş yapamıyorum yanlış şifre diyor ama aynı şifreyle superonline hesabıma girebiliyorum. birkaç saat önce sorun yoktu şimdi giremez oldum. neden olduğunu bilen var mı?

arıza oldu yada güncelleme yapıyorlar bende giriş yapamadım...

cywarrior

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
android telefondan girecekler için diyorum hep aktif kalıyor arka planda buda pil sorunuyla karşı karşıya bırakıyor. data kapattığınız zaman hata veriyor. onun dışında performans güzel. ntvspor dikkat çektimisizde bilmem maç saatlerinde yayın kilitlenir aşırı tıklanmadan dolayı malesef bunda da mevcut sinema paketine de baktım gayet güzel ama dediğim gibi eksileri daha çok benim gözümde. Dizi izleyicileri içinde bi uyarım olsun her dizi yok en hitler var 2 haftadır kurtlarvadisi pusu yok en bariz.

talyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcelltv+ ile tivibu'da görüntü kalitesi açısından fark yok gibi. Ses kalitesi tivibu'da çok daha iyi. Turkcell bir masaüstü programı yazmalı. TTV+'ta 3 saate kadar ve o anki programın başına tek tıkla gidebiliyorsunuz

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
bende ses çok iyi... ses kartın iyise ses iyi olur...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
superonline turkcell tv+ plus.
Kesinlikle çalışmayan donan arıza veren berbat bir sistem. alalı tam bir ayı doldurdu. cihaz hata verdi, müşteri hizmetlerini aradım 24 saat içersinde çözülecek denildi ardından 3 farklı teknik ekip aradı üçü de aynı saçma işlemleri yaptırp beni şebek ettiler sonra teknik ekip gelecek dediler 4 gündür bir halt geldiği yok, bu akşam tekrar aradım teknik ekip filan gelmeyecekmiş. Müşteri hizmetleri back office yönlendirmiş, onlar incelemiş, onlar turkuaz ekibe yölendirmiş, onlar da inceleyecekmiş, çözemezlerse network ekibi bakacakmış sonra beni bilgilendireceklermiş.. sanki marsa gidiyoz.

ayrıca olay şu, tv plus ücretsiz diyorlar ancak tv plus a geçmek için kotanızı 25 gb tan 75 gb a çıkarıyorlar bunun için ekstra aylık 10 tl alıyorlar.
tv problemi yaşadığım 4 günü faturadan düşün dediğimde tv zaten ücretsiz bir hizmet diye bir yanıt verdiler.
TAM BİR KUMPAS yani.
aboneliğin iptali dediğimde ücretsiz olan tv aboneliğinin iptali 180 küsür (yanlış hatırlamıyorsam) lira ceza ödemem gerekiyor.
yani bu adamlar size ilk bir ay ücretsiz iptal zamanı geçtikten sonra bir daha hiç (1 yıl 10 yıl farketemz) hizmet vermseler dahi yapacağınız birşey yok.

almayın aldırmayın superonline ve turkcell işbirliği ile onlara yakışmayan bir dolandırıcılık harikası yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dolandırıcılık hariç hepsi doğru. Sorunlu bir sistem içerik yok ( az değil) . boşa aldık duruyor.